Årets Julekoncert med Birthe Kjær i Holmstrup kirke flytter til Kalundborg Hallerne, oplyser Kanon Produktion i en pressemeddelelse:

Arrangementet med Birthe Kjær i Holmstrup Kirke ved Jyderup flyttes til Kalundborg Hallerne, så alle regler kan overholdes. Billetkøbere til Holmstrup Kirke skal bare medbringe deres gamle billet, og den vil virke i Kalundborg Hallerne.

Birthe Kjær fører os igennem et udvalg af danske og udenlandske juleklassikere, samt numrene fra hendes egne juleudgivelser.

Der er ikke den person i Danmark, som ikke kender Birthe Kjær og hendes karriere. Hun har sunget i utroligt mange sammenhænge, fra partyhits til revynumre ala “Jeg går aldrig til bal uden trusser”! henover Vise sang akkompagneret af Kim Sjøgren og Lars Hannibal. I 90erne så vi hende som TV-vært på DR 1 og i 2018 turnerede hun rundt med sit 50 års jubilæumsshow.

Ligegyldig sammenhængen har Birthe altid trukket dig hen til radioapparatet og fået dig til at lytte. Så forkæl dig selv og dem du holder af, d. 10 december. Du får her en enestående mulighed for at opleve en nærhed, følsomhed, som hendes stemme byder på til Årets Julekoncert Kalundborg Hallerne

Billetten køber du på Billetsalg.dk

Pressefoto