Man kan hurtigt blive træt af den samme gamle stue. De samme møbler, de samme ting, de samme vaner. Så begynder man at drømme om at flytte eller købe helt nye møbler eller andre ting, der er både dyre og tidskrævende, men man kan faktisk få ekstremt meget nye liv og personlighed i ens stue, hvis med disse små tricks.

Accessorize
Accessorize er normalt et udtryk, man bruger i modemagasiner og om tøj, men det gælder også for boligindretning. Ting på din stue, din sofa, dit tv, dit bord som grundelementerne. Nu skal du så tænke på måder, du kan få disse møbler til at poppe mere og fremstå langt mere personlige. Køb en ny quilt, farverige puder eller et nyt stykke kunst til at hænge på væggen. Farver og små detaljer vil få dine møbler til at stå mere frem. Det kan give dig en helt ny fornemmelse, når du går ind i din stue, selvom du bare har købt et par nye ting, der ikke er dyre, så kan du ændre hele fornemmelsen af stuen.

Planter, planter, planter
Planter er fantastiske! Smukke! De giver liv, farve og stemning i selv det mest modløse rum. Hvis du vil have en boheme-stil, så kan du hænge smukke planter i potter fra loftet i markameflet. Hvis du kan lide en mere rustik og neutral stil, så kan du købe et træ, et gummitræ kan for eksempel være en flot, dyb grøn tilføjelse til din stue.

Det er meget populært for tiden med store planter med store blade. En stor planter, der fylder meget i rummet, kan virkelig være prikken over i’et i din stue. Og en ny plante koster ikke særlig meget. 

Flyt møblerne rundt
Okay, det lyder kedeligt, men det virker. Hvis økonomien ikke rækker til nye møbler, så kan det nogen gange være nok, bare at flytte de møbler, du allerede har, rundt. Tænk på din stue helt forfra. Hvorfor står tingene der, hvor de står? Du kan eventuelt tegne din stue og eksperimentere med forskellige måder at placere dine møbler på.

Det vil virkelig føles anderledes bare at flytte møblerne rundt. Det kan give mere luft. Det kan skabe nye rum og nye kroge i din stue.

Med de tre råd, kan du skabe en helt nye stue med de ting, som du allerede ejer og på rekordtid.

Planter er fantastiske! De giver liv, farve og stemning i selv det mest modløse rum. Foto: ABW