Kalundborg Biblioteker vil gerne invitere dig inden for, samt opfordre dig til at gå på opdagelse i Biblioteksklubben, dit kulturelle netværk:

Biblioteksklubben er for alle! Det er et gratis tilbud til dig, som har lyst til kultur, oplevelser og inspiration. Her får du mulighed for at deltage i alle Kalundborg Bibliotekers aktivitet.
Vi har aktiviteter til både store og små. Med et medlemskab til Biblioteksklubben har du mulighed for at modtage et eller flere at klubbens nyhedsbreve: Voksne, Børn samt Litteratur. Det eneste som kræves, er en e-mailadresse.

Siden genåbningen den 21. april, har vi fået hele tre nye bibliotekarer, hvilket vi er glade for. Den ene af disse tre er også blevet skribent på nyhedsbrevet fra Biblioteksklubbens Litteraturklub.

Litteraturens verden er forunderligt sted. Litteraturen er mere end bare det skrevne ord, hvilket er grunden til at vi i Litteraturklubben går på opdagelse i bøgernes mangfoldige verden. Vi udforsker de litterære tendenser, arrangementer og kommer med anbefalinger, der søger at inspirere din næste læseoplevelse. Litteraturbrevet vil blive sendt ud en gang om måneden – med mindre der sker noget spændende inden for litteraturens verden, som vi bare må og skal dele med dig inden næste brev.

Det første brev med vores nye bibliotekar Ea Chamberlain bag tasterne, vil blive sendt ud omkring den 1. juli.

God læselyst

Om Biblioteksklubben
Biblioteksklubben så dagens lys i år 2015, hvorefter klubben hurtigt fik vokseværk og
i dag har den lidt over 3.200 tilmeldte medlemmer. Klubben har haft et utal af foredrag, busture og andre spændende tilbud og oplevelser målrettet kultur-, litteratur og biblioteksbrugere i alle aldre.
Udover at man som medlem af Biblioteksklubben får en række fordele, blandt andet rabat på udvalgte arrangementer, særinvitationer og meget mere. Så har du med et medlemskab til Biblioteksklubben mulighed for at modtage et eller flere af klubbens nyhedsbreve: Voksen, Børn samt Litteratur.

• Biblioteksklubben for voksne: Interesserer du dig for foredrag og kulturelle udflugter og socialt samvær er Biblioteksklubben for voksne helt sikkert noget for dig. Her får du eksklusive tilbud om busture, foredrag og arrangementer med rabatter KUN for Biblioteksklubbens medlemmer. Du modtager tilbud og nyhedsbrev flere gange årligt.

• Biblioteksklubben for børn og børnefamilier: Hold dig ajour med hvad der sker af tilbud til børn og forældre på biblioteket: Med nyhedsbrevet for børn og børnefamilier får du ca. 10 gange om året info om arrangementer nu og her, anmeldelser af de nyeste børnebøger og gode fif til læsning og kreativ leg. Klubben er helt ny.

• Biblioteksklubbens Litteraturklub: Litteraturklubben er et litterært interessefællesskab under Biblioteksklubben for voksne, der holder særligt af læsning og skønlitteratur. Som en del af Litteraturklubben modtager du et månedligt ’LitteraturBrev’ fyldt med alverdens inspiration til din næste læseoplevelse.

Læs mere og tilmeld dig en eller flere af Biblioteksklubbens tilbud via www.kalundborgbib.dk/klub.

 

Ea Chamberlain. Pressefoto.