Sir Paul McCartney fylder 75 den 18. juni, og vi fejrer hans fødselsdag sammen med foredragsholder Thomas Ulrik Larsen, der siden 2012 har bredt sin viden og lidenskab til rockmusikken ud til danskerne. Nu giver han os historien om legenden over dem alle, Paul McCartney, når der er fællesspisning og rock i luften i Kalundborg Hallernes Restaurant d. 18. juni kl. 12-14:30.

Foto: © Universal Music Group

Noget til maven, til ørene og til øjnene
Når Kalundborg Bibliotek inviterer til Paul McCartneys fødselsdag, sker det i samarbejde med foredragsholder og musikelsker Thomas Ulrik Larsen. Han fører os ind i musikken og historien om Paul McCartney, og hvis du ikke var fan af Sir Paul før, skal du nok blive det. Inden foredraget er der fællesspisning og garanteret masser af personlige historier om Paul McCartney og hans mindeværdige melodier. Selvom foredraget slutter kl. 14:30, ender fejringen af Sir Paul absolut ikke. Festen fortsætter i Havneparken med “Folkemusikken blomstrer” kl. 15-18, og kl. 19 viser vi den fantastiske Beatles-film A Hard Day’s Night på storskærmen. Der er gratis adgang til begge dele.

Ekspertviden og smittende toner
Thomas Ulrik Larsen har siden 2012 holdt populære foredrag om de største legender og klassikere, rockmusikken har budt på gennem tiden. I hans portrætforedrag tackler han de helt store kunstnere, som Jimmy Hendrix, Kate Bush og Led Zeppelin, men han fokuserer også gerne en hel aften på et Pink Floyd-album. Thomas Ulrik Larsen øser også af sin vældige viden om musikken, når han arbejder som skribent for bl.a. Gaffa, Ud & Se og Politiken, når han ikke er freelance guitarist eller skriver sine egne sange.

Tid, sted og bestilling af billetter
Arrangementet i Kalundborg Hallernes Restaurant løber fra kl. 12-14:30. Der er fællesspisning fra kl. 12, og foredraget starter kl. 12:30. Det hele finder sted i Kalundborg Hallernes Restaurant, Munkesøgade 3, 4400 Kalundborg.
Pris: Inklusiv spisning: 120 kr. (110 kr. for medlemmer af Biblioteksklubben)
Eksklusiv spisning: 50 kr. (40 kr. for medlemmer af Biblioteksklubben)

Læs mere om arrangementet og bestil billetter på kalundborgbib.dk under “Det sker”.