Lørdag den 2. september 2023 afvikler Kalundborg Kommune sammen med foreninger, frivillige og øvrige aktører “BEVÆG – en Sundheds- og idrætsfestival”. Det er gratis for foreningerne og alle borgere at deltage.

Byen skal summe af liv, foreningerne får mulighed for at vise borgere i alle aldre i Kalundborg Kommune deres fantastiske tilbud og aktiviteter. BEVÆG er en festival for ALLE typer af foreninger og sundhedsområdet. Vi taler om at BEVÆGE os på alle områder, ikke kun kroppen, men i lige så høj grad at være sammen i et fællesskab, der giver mening for dig.

Festivalen varer fra kl. 10.00-14.00. 

I år indrettes festivalområdet lidt anderledes end tidligere, så gæsterne får den bedst mulige festivaloplevelse og for at foreningerne får de bedste forudsætninger for at præsentere deres aktiviteter.

Festivalområdet vil være inddelt i 6 temaområder.

Street
Munkesøen kommer til at danne ramme om street-området til BEVÆG. L.O.W Academy skaber liv på skaterbanen med workshop og musik, og på basketbanen laver Kalundborg Saintz endnu engang en fed turnering.

Outdoor
Spejderforeninger, vandsport og jer med vind i håret! E samlingssted med mulighed for bålhygge, information om vandrerruter og cykelstier m.m.

Kreativitet og fordybelse
I Kreativitets- og fordybelsesområdet der er placeret i Klosterparken ved gymnasiet, er der plads til alle de foreninger der gerne vil byde ind med en kreativ aktivitet eller fordybelse i f.eks. brætspil eller bøger.

Bold
I boldområdet kan du møde flere af vores boldspilsforeninger. Der er opstilling af net, baner m.m.

Bevægelse
Bevægelsesområdet ligger på Klostertorvet, og er tiltænkt de foreninger hvor kroppen og bevægelse er i fokus. Det kunne f.eks. gymnastik, dans og kampsport. Det er også på Klostertorvet at alle større opvisninger foregår.

Information og folkesundhed
Lindegade og Skibbrogade er forbeholdt patientforeningerne. Her har man som gæst mulighed for at få oplysning og information, og der er mere ro til at have de gode samtaler. Der vil også være flere borde/bænkesæt i dette område, ligesom Café Solsikken er åben.

Se programmet her:
https://www.kalundborg.dk/www.kalundborg.dk/bevaeg