I 1967 blev Rud Grandt udsendt som U-landsfrivillig til Uganda i Østafrika af Mellemfolkeligt Samvirke. Dengang var han lykkeligt uvidende om, at det blev den spæde start på et nyt liv som regressionsterapeut. Det var et sporskifte, som fik betydning for resten af hans liv.

Helle Odder har, ud fra interviews med Rud Grandt, skrevet om hans liv på rejse med sjælen. Interviewformen skinner igennem i bogen og det giver beretningen et personligt præg.

Bogen omhandler også Rud Grandts barndom i Kalundborg. Han har i flere omgange boet og arbejdet i Kalundborg.

Rud Grandt var den første i Danmark, der tog folk på rejse til tidligere liv via regressionsterapi. I bogen ”Rud Grandt – regressionens grand old man – et liv på rejse med sjælen” beretter han om sin barndom, sine ægteskaber og mødet med det spirituelle og regression. Han beretter med vid og humor.

Rud Grandt er bl.a. kendt fra TV-serien ”På rejse med sjælen”, og bliver ofte kaldt
regressionens grand old man, da han var den første i Danmark, der rejste med klienter til tidligere liv. Rud er nu gået på nedsat tid og arbejder med regressions-workshops og
underviser på kurser i personlig udvikling. Desuden laver han clairvoyant tolkning ud fra OH-kort.

Helle Odder, psykoterapeut, forfatter, foredragsholder, er bl.a. kendt fra TV2s ”Det mystiske Danmark”. Helle har 25 års erfaring som terapeut med regressionsterapi, workshops og kurser i personlig udvikling og spirituelle emner. Helle er desuden indehaver af ”Regressions-skolen”, hvor hun underviser og uddanner nye regressionsterapeuter efter sit eget unikke koncept.