Den kommende sæson byder Reerslev Forsamlings- og Kulturhus på intet mindre end 16 arrangementer.

Tirsdage i lige uger kl. 19-21 er der Åbent hus i Forsamlingshuset.

 I 2015 tilbyder Reerslev Forsamlingshus alle deres medlemmer at bruge huset til et gratis arrangement på lige tirsdage så længe alle er velkomne. Det vil sige, at hvis I har lyst til at lave en filmaften, et foredrag, et lille gratis kursus for andre, lave homeparty, eller byttetøjaften, ja så er I velkomne. Eneste krav er, at det skal være gratis for alle at deltage.

Skærmbillede 2015-10-22 21.45.48D. 30. oktober kl. 15.00-17.00 inviteres der til en (u)hyggelig Halloweenfest i Forsamlings- og Kulturhuset, hvor alle børn og barnlige sjæle er velkomne. Til denne uhyggelige aften vil der blive fortalt historien om det lille græskar der gerne ville danse Boogie, og der vil være rig mulighed for at spise kage, lege og danse.

D. 28. november kl. 18.00 holder Reerslev Forsamlings- og Kulturhus den traditionelle årlige fælles julefrokost. Der bliver serveret traditionel julefrokost. Drikkevarer kan købes i Forsamlings- og Kulturhuset. Pris pr. person er 125 kr. og tilmelding kan ske via tlf: Mona: 6021 4291 og Lene: 2096 8112

D. 3. december er der nisseteater for børn. Årets nisseteater hedder “Højt fra træets hip hop top” og endnu en gang inviterer Forsamlings- og kulturhuset omegnens institutioner og skoler til forestilling, men alle andre som har lyst er selvfølgelig også velkomne.  (nærmere om tidspunkter følger senere)

Dette er blot nogle af alle Reerslev Forsamlings- og Kulturhus’s arrangementer. Du kan læse mere om de forskellige arrangementer på deres hjemmeside: Reerslev Forsamlings- og Kulturhus

/KB