En hyldest til Danmarks spillemand nr. 1! Oplev anekdoter, sjove historier og god musik, hvor der lægges vægt på historiefortælling såvel som musikken.

Projekt ”Kulturpakker for Ældre” inviterer i samarbejde med Ældresagen i Høng til musikalsk foredrag med musiker Anders Munck.

Det sker onsdag den 22. september kl. 14-16 i Kultursalen i Høng Hallen. Det er ganske gratis at deltage, dog med den ”krølle” at man skal invitere en nabo eller bekendt med til arrangementet.

Formålet med projekt Kulturpakker til Ældre, er nemlig at styrke fællesskabet igennem oplevelser og samvær. Der er tale om en ny kulturindsats, som Ældre og Kulturudvalget har igangsat for at mindste ensomhed blandt ældre.

Gratis billetter kan bookes via www.kulturpakkerkalundborg.dk eller via henvendelse til Kalundborg biblioteker.

Anders har et bredt og alsidigt program med Kim Larsen og Gasolin, og har specialiseret sig i både at spille og fortolke Larsens musik. Med allerstørste respekt bevæger Anders sig gennem et univers af sange, der aldrig må gå i glemmebogen.

Om Anders kan der fortælles, at han har spillet til stort set alt, lige fra konfirmationsfest, til koncerter i hele Skandinavien, Tyskland, Spanien og på Færøerne – og selvfølgelig i Danmark. Anders har ligeledes været en tur forbi Go’aften Danmark på TV2.

Kulturpakker for Ældre
Ældre- og Sundhedsudvalget i Kalundborg kommune har afsat penge til Kulturpakker til ældre i 2021 og 2022. Efteråret er derfor fyldt med Kulturpakker til Ældre. I alt kan man oplevede 16 forskellige arrangementer: musik, foredrag, teater og underholdning fordelt geografisk i Kalundborg kommune i 2021. Alt er gratis. Husk dog at inviterer en nabo eller bekendt med, og vær

Se alle arrangementerne, hvor også der kan bookes billetter via www.kulturpakkerkalundborg.dk

Pressefoto