Perthus Hundepension ligger i skønne landlige omgivelser i Fårevejle. De har 9 store værelser til hundene samt et stort skovområde opdelt i folde, hvor hundene bliver luftet enten alene eller sammen med gode hundekammerater.

Daglig leder af hundepensionen er Trine Perthu, som har den lovpligtige hundeholder uddannelse, er certificeret opdrætter samt uddannet i stress og adfærdshåndtering af hunde.

”Min drøm er at skabe et trygt og roligt sted for hunde i alle aldre og størrelser, da jeg om nogen ved at det er en tillidssag at lade sin hund passe uden for det trygge hjem. Jeg har været omgivet af hunde hele mit liv, og jeg har en rigtig god forståelse for at hver enkelt hund ikke kun er forskellig i race, men også af sind og skal behandles derefter. Nogle hunde har brug for fred og ro og kun stille menneskekontakt, mens andre har brug for leg, aktivering og samvær med gode hunde kammerater. Her er der plads til det hele – mit hjerte banker nemlig for at alle hunde skal have det godt og jeg glæder mig til at byde din hund velkommen i Perthu Hundepension,” siger Trine Perthu.

Når din hund flytter ind på pensionatet, kan den nyde godt af masser af plads, egne løbegårde, daglige gåture samt dæmpet musik døgnet rundt. Det er alt sammen medvirkende til at skabe et roligt og stressfrit miljø for de hunde, der er på ferie på gården i Fårevejle.

”Hundepensionen er overvåget, så vi altid har mulighed for at se, alt er som skal være uden at forstyrre hundene. Pensionen har ligeledes alarmsystem med røgalarmer, samt overvågningssystem ude og inde, hvilket gør det trygt og sikkert for alle,” siger Trine.

Kontakt Perthus Hundepension