”Louise er bare knalddygtig. Både til den motoriske træning, men også relationen til barnet, som bærer barnet gennem træningen. På bare 3 besøg ser vi allerede en forskel.”

”Har netop afsluttet et skønt hold med Louise, hvor jeg virkelig kan se en kæmpe forskel i mit barns udvikling. … jeg ser en HELT ANDEN dreng i dag end for bare 4 uger siden! Det er bare så skønt!”

Sådan lyder det fra to af kunderne hos Louise Kantsø Olesen, der med virksomheden Motorisk Team hjælper børn til at genfinde bevægelsesglæden.

Fysioterapi til børn
Alle børn er født med en glæde ved at bevæge sig. Desværre forsvinder denne glæde hos mange børn, allerede mens de er små. Louise er fysioterapeut og ved hjælp af gode lokale samarbejdspartnere, bl.a. en ergoterapeut, sikrer hun at teamet i Kalundborg har en bred tværfaglig viden.

Der er mange grunde til at børn kan miste glæden ved at bevæge sig. Det kan bl.a. være hypermobile led, et overbelastet nervesystem, nedsat styrke og udholdenhed i dele af eller hele kroppen eller nedsat mundmotorik, der besværliggør amning og spisning.

Mestring af læring og leg
Manglende motoriske færdigheder kan også besværliggøre barnets udbytte af skoleundervisning. Den motoriske udvikling er eksempelvis en vigtig medspiller til læseudvikling. For at få maksimalt ud af læsetræningen, kan det være en fordel at undersøge om barnets motoriske udvikling er alderssvarende, da dette kan være en afgørende faktor for at kunne mestre læsning.

Motorisk Team arbejder aktivt med barnets krop, for at udvikle og opøve barnets motoriske færdigheder og sanser. I forløbet opnår barnet en øget selvindsigt og får dermed også styrket evnen til at mestre sin verden.

Louise Kantsø Olesen tilbyder individuel fysioterapi til børn i hjemmet, i institutionen, på skolen eller på klinikken i Kalundborg. Hun tilbyder også holdundervisning til fagpersoner eller forældre, bl.a. i babymotorik.

For mere information, klik her eller følg Motorisk Team på Facebook.