Professionshøjskolen Absalon i Kalundborg åbnede 8. november dørene for de to uddannelser til hhv. Bioanalytiker og Diplomingeniør i bioteknologi for potentielle studerende.

November måneds åbent hus er traditionelt set et af årets mindre events på Absalon, men i Kalundborg er hænderne i vejret, for det blev en særdeles velbesøgt aften med knap 60 besøgende til de to uddannelsers oplæg, mod lidt over 20 på samme tidspunkt, uge 45, i 2017.

I forhold til 2017 er bioanalytikeruddannelsen kommet til i Kalundborg, men der var trods dette en rigtig fin ligelig fordeling uddannelserne imellem med besøgende, med en lille overvægt til ingeniøruddannelsen.

Det glæder Kathrine Bisgaard, uddannelsesleder på diplomingeniør i bioteknologi at se fremgangen i antallet af besøgende på campus:

– Det er fantastisk at se, at interessen for vores uddannelser i Kalundborg er der, ikke mindst nu, hvor vi står endnu mere på egne ben i helt nye bynære faciliteter med nye laboratorier og lokaler at vise frem, i forhold til at vi i det første år af uddannelsen huserede i et par lånte lokaler på Kalundborg Gymnasium, som vi nu i stedet har fået som gode naboer.

Arrangementet blev nemlig afholdt i de nye faciliteter ved siden af Kalundborg Gymnasium, som de to uddannelser tog i brug i september, og de besøgende kunne denne gang derfor opleve de nye rammer med helt nye lokaler, studenterlounge med sofaområder og ikke mindst få en guidet tur rundt i lokaler og laboratorier med stolte studerende i front.

Nåede man ikke til åbent hus, er der håb igen i uge 9, eller man kan kontakte en studerende allerede nu og blive studerende for en dag på en af de to uddannelser.

Det kan man se mere om på www.phabsalon.dk/mødos