Afdelingschef i MT Højgaard, Wouter Slooten, fylder 50 år

Afdelingschef for MT Højgaard Kalundborg, Wouter Slooten, fylder 50 år den 29. maj. Det er ni år siden, at Wouter Slooten blev leder af en afdeling i vækst og med en stor berøringsflade til de mange store og mindre virksomheder, som præger Vest- og Nordsvestsjælland.

Wouter Slooten
Wouter Slooten

Wouter Slooten er født og opvokset i Rotterdam i Holland og er uddannet i bygningskonstruktion ved Delft University of Technology. Efter endt værnepligt og som sergent ved den Hollandske Livgarde blev han ansat som betonteknolog ved Storebæltsbroen, hvor hans daværende hollandske arbejdsgiver havde en stor andel af den samlede byggeentreprise. Efter en kortere tur tilbage til Holland kom han tilbage, da både job og kærlighed trak i ham. Wouter Slooten har været på mange større projekter som eks. Øresundsbroen, leder af byggerier for Novo, Coloplast og nyhedsstudiet i DR Byen.

At det er Kalundborg, han valgte at slå sig ned i, er ikke tilfældigt. Han er gift med Anja Adelgren Slooten, som er født og opvokset i Kalundborg og de har sammen Albert på 13, Johan på 15 og Laura på 16 år. Desuden var der mange års tilknytning til MT Højgaards kontor på Hareskovvej, som han nu er leder af.

Wouter Slooten er stærkt engageret i Kalundborg – særligt brænder han for Kalundborg Friskole og Kulturhusgruppen Kalundborg, hvor han begge steder er bestyrelsesformand. Når tiden rækker, bliver huset på Møllebakken i Kalundborg vedligeholdt efter alle regler om bygningskonstruktion.

Fødselsdagen bliver markeret ved en reception i MT Højgaards afdeling i Kalundborg, Hareskovvej 13, den 27. maj kl. 13 – 15, hvor kunder, venner, kolleger, medarbejdere, samarbejdspartnere og netværksforbindelser er meget velkomne til at gøre dagen festlig.