Vinterferie – en hel uge med afslapning.

Nok er vejret mildt, men der er stadig kolde dage, hvor man mest har lyst til at være inde. Hvad skal man så finde på?

Kino Den Blå Engel byder på mange spændende film, såvel til børn som voksne.

Tag familien med i biografen til en af disse film

antboy3_hoejmANTBOY 3

Pelle nyder livet i fulde drag. Han er endelig blevet kæreste med Ida, og Antboy har besejret alle superskurke i byen. Pelle overvejer at lægge myredragten på hylden og tage på efterskole med Ida, men sommerferien tager en uventet drejning, da en ny og mystisk superhelt melder sig på banen og stjæler spotlyset fra Myredrengen. Og som om det ikke er slemt nok bliver Antboys ærkefjende, Loppen, pludselig sat på fri fod! 

zootropolis_hoejmZOOTROPOLIS 

Den moderne storby for dyr, Zootropolis, er en by uden sammenligning med andre. Med kvarterer som det smarte Sahara Square og det kolde Tundratown, er den en smeltedigel hvor alle mulige dyr lever sammen, og et sted hvor, hvad enten man er den største elefant eller den mindste spidsmus, så man kan blive hvad man vil.

 

 

 

 

deadpool_hoejmDEADPOOL

DEADPOOL er Marvel Comics mest ukonventionelle antihelt, og filmen fortæller historien om den tidligere Special Force agent og lejesoldat, Wade Wilson, der efter at være blevet udsat for et skrupelløst eksperiment, som efterlader ham med stærkt helbredende kræfter, udvikler alteregoet Deadpool.

Bevæbnet med sine nye evner og en sort, skæv form for humor påbegynder Deadpool jagten på den mand, som næsten ødelagde hans liv.

 

 

 

LeftUdover film har biografen også et stort udbud af kulturelle aktiviteter såsom foredrag og koncerter. Ej at forglemme muligheden for at købe gavekort til f.eks. Valentines Day

 

 

images (1)

 

 

Kino Den Blå Engel
Vænget 4
4400 Kalundborg

Billetbestilling:
Tlf:59511650

Køb over nettet:
www.kino-kalundborg.dk