Skal du finde et par bæredygtige underbukser i Kalundborg? Vi giver dig her tre gode råd til at finde de mest holdbare underbukser til manden, som har alt. Hold især øje med underbukser bestående af mikrofiber, da de er lavet af bæredygtige fibre fra kvast, rester fra træer og er særligt bløde og behagelige.

Det er ofte svært at finde bæredygtige underbukser til mænd. Enten går de i stykker efter bare et år i brug, eller også må du købe mange underbukser for at undgå generelt slid. Finder du derimod de helt rigtige bæredygtige underbukser, vil du i fremtiden købe dem, der sidder godt, og beholde dem i meget længere tid.

I denne korte artikel giver vi dig et overblik over, hvordan du finder bæredygtige underbukser, der sidder godt og holder i længere tid – hvilket du kan spare penge på. Vi har til sidst i artiklen fundet tre bæredygtige typer af underbukser til mænd.

1. Hvilken type underbukser kan du bedst lide?
Der findes i udgangspunktet tre typer af underbukser til mænd:
● Boxershorts
● Briefs
● Boxerbriefs

De klassiske boxershorts er mere løse og giver mindre støtte end de andre underbukser. Ofte har de en elastisk talje og en knap foran. Da de er løse, er benene åbne med en lille syning nederst.

Briefs er genkendelige på deres elastiske bånd, ingen ben og mindre størrelse. De skaber en y-formet front foran, hvor de dækker fra toppen ned til forlåret, mens de formår at dække hele bagdelen. De er perfekte, hvis du skal have stramme bukser på eller hele dagen arbejder ved et skrivebord.

Boxerbriefs er, som navnet antyder, en blanding af de klassiske boxershorts og briefs, der sidder tæt på kroppen, og derfor er ideelle til at dyrke sport. De gnider ikke op af kroppen, og du undgår dermed gnavesår. Samtidig giver de en god all-around støtte.

2. Find dit yndlingsmateriale
Vi har inddelt underbuksernes materialer i tre grupper:
● Bomuld
● Blandingsbomuld
● Mikrofiber (Polyester, Modal, Tencel. etc.)

Bomuld er det mest populære materiale til underbukser, fordi det absorberer godt, og er åndbart. Men vær opmærksom på, at kvaliteten varierer meget indenfor bomuld, både m.h.t. udseende, og hvordan stoffet føles. Du kan købe utroligt billige underbukser af bomuld og utroligt dyre. Forskellen er stor på dem så udvælg nøje dine næste bomuldsunderbukser.

De fleste underbukser er lavet af blandingsbomuld. Selvom der står 100 % bomuld, behøver det ikke være det. 97 % bomuldsunderbukser kan på lovlig vis blive kaldt 100 %. Det er ofte pga. ønsket til at tilføre elastiske fibre, f.eks. i toppen af underbukserne, der giver det den betegnelse.

Mikrofiber kommer fra stoffer som det syntetiske polyester og de naturlige Modal og Tencel. Både Modal og Tencel er bæredygtige fibre lavet af kvast og rester fra træer. Alle underbukser af mikrofiber lige meget stoffet føles begge blødere end bomuld og er meget lette.

3. To vigtige faktorer er komfort og holdbarhed
Komfort er én af de vigtigste faktorer, når vi snakker om undertøj. Alene af den simple grund, at vi går med det hele dagen. Materialet har derfor en stor indflydelse på komforten, men det gælder også underbuksernes snit og sømmenes placering på underbukserne. Det udvikler sig konstant mod mere komfort.

Holdbarhed er også en vigtig faktor. Hvis du sammenligner, hvad du får for pengene ved at købe et par billige kontra et par dyrere kvalitets underbukser, vil du hurtigt finde ud af fordelene ved et par dyre underbukser. Her skal du især fokusere på materialet. Og en generel tommelfingerregel er, at de dyrere underbukser holder længere, dai materialet er mere tætvævet og forstærket i yderligt i syningerne.

Her er tre kvalitetsunderbukser

1. Boxerbriefs fra Jack’s Sportswear Intl.

Klassiske boxerbriefs fra Jack’s Sportswear Intl. Shortsene er lavet i bomuldsblend med stretch for øget komfort og bevægelighed. 2-pack med to forskellige designs.

2. Briefs fra JBS

Briefs fra JBS of Denmark. Modellen er fremstillet i en behagelig blanding af økologisk bomuld og elastan, som sikrer en tæt og god pasform. Dertil, et elastisk diskret logo i taljen.

3. Klassiske boxershorts fra JBS

Boksershorts fra JBS lavet i 100% bomuld. Findes i flere forskellige designs, enten med striber, tern eller ensfarvede. Modellen er lang, som sidder løst.

Hvis du har lyst til at prøve de mest behagelige underbukser i 2019, og få gode råd med på vejen, så besøg din nærmeste Tøjeksperten butik i Kalundborg.