Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Jun 08, 2018 til Jun 19, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Drivende jollet reddet i land – Havnsø, Føllenslev – Kalundborg

Kl. 0855 fik politiet en anmeldelse om en drivende jolle med påhængsmotor ude i Nekselø-bugten. Det lokale redningsberedskab og en redningshelikopter fik jollen lokaliseret præcist, så redningsberedskabet kunne slæbe jollen i havn. Der var ingen tegn på, at nogen havde været ombord i jollen, hvis fortøjning så ud til at være ødelagt, så jollen kunne drive rundt. Eftersøgningen efter eventuelt nødstedte blev indstillet, og politiet fik efterfølgende kontakt til jollens ejer, der sidst havde tilset sit fartøj dagen før i området ved Havnsø Havn. Politiet foretog sig ikke yderligere i anledning af anmeldelsen.

Spirituskørsel – Hedevej, Hallenslev, Gørlev – Kalundborg

Kl. 1232 anholdt og sigtede politiet en 58-årig mand fra Høng for spirituskørsel i en personbil. Han blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og vil senere høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Trussel på livet – Jerslev, Kalundborg

Kl. 1815 henvendte en mand sig på en adresse i nærheden af Jerslev. Manden udviste en truende adfærd over for en 18-årig mand, en 15-årig drengog en 13-årig pige, der fik forevist en pistol, hvilket gjorde de tre meget bange.

Kl. 2305 anholdt politiet en 32-årig mand fra Slagelse, der sigtes for trusler. Politiet fandt manden i besiddelse af splatterpistoler. Den anholdte forventes fremstillet i grundlovsforhør tirsdag med krav om varetægtsfængsling. Sagen omhandler formentlig et økonomisk mellemværende.

Færdselsuheld – Skovvejen, Svebølle – Kalundborg

Kl. 1421 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld, hvor flere bilister var involveret. En 52-årig mand fra Svebølle kørte i en varebil ad Skovvejen mod øst, da han formentlig på grund af et ildebefindende (sukkersyge) kørte over i modsatte kørebanehalvdel, hvor han ramte en personbil ført af en 44-årig mand fra Jyderup i vestlig retning. Den 44-årige mistede herredømmet over bilen, kørte ud i rabatten og ramte autoværnet. Herefter stødte den 52-årige frontalt ind i en varebil ført af en 69-årig mand fra Jyderup også i vestlig retning. Som følge uheldene blev den 52-årige indbragt til skadestuen til behandling for både insulinchok og et knoglebrud i det ene ben som følge af sammenstødene. I forbindelse med rednings- og oprydningsarbejdet var vejen spærret for trafik frem til kl. ca. 1625. Den 52-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet og kørekortmyndighe derne som følge af uheldet.

Lov om euforiserende stoffer – Margrethevej, Kalundborg

Kl. 2212 så en patrulje gennem ruderne på en parkeret bil noget hvidt pulver ligge inde i bilen sammen med flere pengesedlerne. Der var ingen tilstede i eller omkring bilen, hvorfor en patrulje bevogtede bilen, medens en anden patrulje kørte til ejerens bopæl i Kalundborg. Ved en ransagning på bopælen på grund af mistanke om salg af euforiserende stoffer fandt politiet ikke yderligere stoffer, men til gengæld nøglen til den parkerede bil. Ved ransagning af den parkerede bil fandt politiet ca. 7 gram kokain, som bilens ejer – en 18-årig mand fra Kalundborg – blev sigtet for besiddelse af med henblik på videresalg, da han senere på aftenen kom hen til sin bil. Den 18-årige blev anholdt kortvarigt og afhørt til sagen, hvor en narkohund assisterede politiet ved undersøgelse af den 18-åriges bil.

Spirituskørsel – Sæby, Kalundborg

Kl. 0210 anholdt politiet en 36-årig mand fra Herlufmagle, der blev standset på Sæbyvej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve. Grundet promillens størrelse blev den 36-åriges bil konfiskeret og kørekort inddraget.

Parkeringsproblemer – Kalundborg

Kl. 1630 blev politiet sendt til Radiovej, hvor der var problemer med parkerede biler bl.a. på en redningsvej. Politiet traf en del unge, der hyggede sig og festede uden det gav anledning til problemer. Bilerne, der havde holdt i vejen var fjernet før politiet kom til stedet.

Færdselsuheld – Jerslev, Kalundborg

Kl. 1346 skete et færdselsuheld på Klovbyvej, hvor en personbil kørte ad Klovbyvej i vestlig retning. I et sving mistede føreren herredømmet over bilen og påkørte et vejtræ. Føreren, en 26-årig kvinde fra Vallensbæk, og en passager var begge uskadte som følge af uheldet.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Jyderupvej / Nøragervej, Sønderød, Jyderup – Kalundborg

Kl. 1858 fik politiet melding om et færdselsuheld, hvor to bilister var impliceret. Det viste sig, at en 52-årig mand fra Korsør i en varebil kørte ad Jyderupvej mod syd og begyndte at overhale en række af biler, der befandt sig bag en bilist, der ville svinge til venstre ad Nøragervej. Den bilist var en 31-årig kvinde fra Roskilde, hvis personbil under venstresvinget blev påkørt på venstre side, så der opstod materiel skade på de implicerede køretøjer. Ingen af de to parter kom selv til skade, men da den 52-årige var påvirket af spiritus, blev han sigtet for spirituskørsel og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Han kan således forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Lovgivning om euf. stoffer og våbenloven – Snertinge

Kl. 1030 var politiet på en adresse i Snertinge, hvor der blev ransaget. Politiet fandt 21 gram hash, peberspray og en strømpistol. Derudover blev fundet en jagtriffel med tilhørende ammunition.

Ved en ransagning på en adresse i Holbæk fandt politiet et knojern og en ulovlig kniv.

En 41-årig mand fra Holbæk blev sigtet i sagen , der senere bliver afgjort i retten for hans vedkommende.

En 22-årig mand fra Aalborg blev sigtet for besiddelse af jagtriflen. Han blev anholdt kl. 1140, og han fremstilles i grundlovsforhør onsdag med krav om varetægtsfængsling.

Indbrud i perioden
Ved Gærdet, Sæby, Gørlev Nygade, Kr. Helsinge, Gørlev Bygvænget, Høng Hvedevænget, Høng Klosterparkvej, Kalundborg Kalundborgvej, Snertinge Kløvervej, Roskilde Stenlillevej, Ugerløse Hejrevej, Ugerløse