Kragerup Gods
Kragerupgaardsvej 33
4291 Ruds Vedby
Tlf. 58 26 12 50

Kragerup Gods på Facebook

Kragerup Gods
Aktivitet, afslapning og lækker mad i smukke, historiske rammer. Kragerup Gods har det hele!

Godsejer Regitze Dinesen byder velkommen på godset som har været i slægtens eje i ni generationer. Siden 1998 er der kommet helt nyt liv i bygningerne og den smukke natur som omgiver godset. Der bliver budt velkommen i smukke hotelfaciliteter, i en skøn restaurant og ude ved de spændende aktiviteter og events.

Afslapning i luksusomgivelser
Samtlige 57 hotelværelser på Kragerup Gods er smukt indrettet med interiør af høj kvalitet. Uanset om du kommer alene, som familie med børn eller på romantisk tur med kæresten, bliver du indkvarteret i luksuriøse omgivelser. Hotellets gæster har også adgang til en fortræffelig wellnessafdeling. Du kan læse mere om ophold og wellness på godsets hjemmeside.

I godsets ”Restaurant Blixen”  kan man nyde en lækker frokost, en udsøgt dinner a la carte eller blot en lille forfriskning. Restauranten ligger i hovedbygningen og byder på madoplevelser af høj kvalitet, som er tilpasset årstiderne.

Godset tilbyder også både konference- og festpakkeløsninger, så der vil være mulighed for at holde dit næste arrangement i virkelig smukke omgivelser. I forbindelse med konferencer har godset unikke muligheder for at tilbyde teambuilding i trætoppene.

Aktiviteter på højt plan
Udover hotelophold og restaurantbesøg kan man i den grad blive udfordret på godset – og få en oplevelse for livet. Det helt store trækplaster er den populære Go High klatrepark. Der er sammenlagt otte klatrebaner og 3,5 km svævebaner med smuk udsigt over skov, sø og Storebæltsbroen. Den nyeste aktivitet, Go Bounce, er Danmarks første trampolinpark i træerne og er for børn helt ned til 4 år.

Klatreparken er for alle – der er både udfordrende baner der kræver god fysik og sindsro, og baner for dem der har brug for at holde sig tæt ved jordhøjde. Selv for dem, der bare er med for at heppe, vil klatreparken i de smukke omgivelser være en skøn oplevelse.

Når sulten melder sig, kan man spise Grill-selv-burgere eller pølser i parkens café (skal forudbestilles). Medbragt mad kan nydes ved søen.

I grønne rammer
Kragerup Gods ligger i smukke omgivelser, og dem vil de gerne værne om. Godset er således blevet CO2-neutralt. Medarbejderne gør en stor indsats for at beskytte miljøet og har derfor tilrettelagt produktion og forbrug så bæredygtigt som muligt – de er selvforsynende med el, vand og varme og har modtaget miljømærket ”Den grønne nøgle”.

Besøg godset og se det med egne øjne. Du kan få information om åbningstider m.m. på www.kragerup.dk

Kontakt Kragerup Gods

 

 

 

sølvpartner