Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2020/03/06 til 2020/03/17.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Kirsebærskoven, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 11.55 rykkede politiet og ambulancepersonale ud til en parkeringsplads ved et byggemarked, idet en personbil var kørt ind i en stolpe. Bilens airbags var blevet udløst, og ambulancepersonalet kørte en 30-årig mand fra Greve til et check på skadestuen efter formentlig et ildebefindende. Politiet afmærkede bilen med politistrimmel, indtil andre kunne afhente den. Føreren var sluppet fra uheldet med diverse knubs, og ingen andre trafikanter var involveret.

Færdselsuheld – Søvang, Jerslev Sj. – Kalundborg

Kl. 17.09 havde en 19-årig mand fra Kalundborg mistet herredømmet over en personbil, som han havde ført ad Søvang mod øst. I en højrekurve havde han formentlig på grund af for høj hastighed mistet kontrollen over bilen, som påkørte en postkasse og til sidst et træ ved siden af vejen. Hverken føreren eller en 18-årig mandlig passager kom noget til ved uheldet, hvor ingen andre trafikanter blev involveret.

Lov om euforiserende stoffer – Skibbrogade, Kalundborg

Kl. 10.25 bemærkede en patrulje tre mænd, der gik søgende rundt i Skibbrogade. Patruljen tog rutinemæssigt kontakt til dem og fik dem identificeret som to mænd på 30 og 32 år fra Kalundborg og en 31-årig mand fra Gørlev Sj. Den 30-årige var i besiddelse af tre joints og blev ved den efterfølgende ransagning af hans bopæl fundet i besiddelse af godt seks gram hash. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fik joints samt hashen beslaglagt som bevis i sagen. Han kan således forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres. De to øvrige mænd blev ikke sigtet for noget i anledning af politiets kontrol.

Stjålet bådmotor til salg på nettet – Store-Fuglede – Kalundborg

Kl. 18.12 rettede en 31-årig mand fra Odense henvendelse til Midt- og Vestsjællands Politi, fordi hans stjålne bådmotor nu var til salg på nettet. I august 2019 var bådmotoren blevet stjålet fra et bådelaug i Odense, hvilket var meldt til Fyns Politi. Ejeren havde nu fundet bådmotoren til salg på nettet og havde kommunikeret med sælgeren, så han var sikker på, at der var tale om samme motor. Politiet kørte derfor på besøg hos en 22-årig mand fra Store-Fuglede i et forsøg på at finde den stjålne bådmotor. En ransagning af hans bopæl gav dog ikke noget resultat, men politiet sigtede den 22-årige for tyveriet, subsidiært for hæleri. Han oplyste, at han blot solgte bådmotoren for en bekendt, hvis identitet han ikke ønskede at oplyse. Politiet efterforsker nu videre i sagen for både at finde bådmotoren og få identificeret den person, der åbenbart har bådmotoren i sin besiddelse. Den 22-årige er dog trods sigtelsen opfordret til at få den bekendte til at returnere bådmotoren til ejeren.

Spirituskørsel / kørsel uden førerret – Gl. Sorøvej, Kalundborg

Kl. 00.06 anholdt og sigtede politiet en 31-årig kvinde fra Jerslev Sj. for spirituskørsel i en personbil, som hun i øvrigt ikke måtte være fører af, fordi hun ikke havde noget kørekort. Hun blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Når blodprøven er analyseret, vil hun høre nærmere fra politiet.

Mistænkeligt forhold – Kordilgade, Kalundborg

Kl. 13.50 fik politiet en henvendelse fra en lokal kvinde, som undrede sig over, at to udenlandske mænd gik rundt i gågaden og forsøgte at veksle penge. De henvendte sig primært kun til ældre borgere, men lykkedes tilsyneladende ikke at få vekslet. Politiet kørte til området for at finde de pågældende for at få afklaret formålet med deres kontakt til især ældre borgere. Mændene blev ikke fundet, men politiet vil gerne opfordre borgere til at afvise et forsøg på at få vekslet pengesedler, idet risikoen for at blive narret vil være til stede. Henvis de pågældende til et pengeinstitut, såfremt nogen ønsker at foretage en veksling.

Kanonslag under bil – Munkesøparken, Kalundborg

Kl. 17.35 fik politiet flere anmeldelser om nogle høje brag ved en bil. Politiet kørte til stedet og kunne konstatere, at flere kanonslag var affyret under bilen, som dog ikke havde fået nogen skader som følge heraf. Fra stedet var der ifølge vidner kørt et par biler, som politiet senere fik kontakt til ved Vænget i Kalundborg. I bilerne var der fem lokale mænd i alderen 20-23 år, som ikke var i besiddelse af nogen kanonslag. Politiet forsøger nu at få klarlagt, om nogen af de fem mænd kan anses for ansvarlig for affyring af kanonslagene.

Indbrud i Perioden

Strandparken, Havnsø, Føllenslev
Banehaven, Høng

 

Foto: ABW