Fire torsdage henover sommeren kan man nyde film på storskærm når Kino den Blå Engel og Kultur & Fritid samarbejder om at vise fire forskellige film på Havneparkens storskærm.

Filmene vises kl. 19.00 og der er som altid gratis adgang til arrangementet.

Kino Den Blå Engel sælger popcorn m.m. og Havnens Is og Havnegrillen vil også være åben ligesom Costa Kalundborg Kaffe serverer lækkerier fra deres vogn.

Martha – en dansk kultfilm i særklasse (5. juli)
Martha er en dansk folkekomedie fra 1967, skrevet af Erik Balling og Henning Bahs med instruktion af Balling.
Filmen handler grundlæggende om det gode skib “Martha”, en gammel rustdynge som er meget elsket af besætningen. Undervejs i sejladsen møder de den norske konkurrents skib, “Harald”, et langt større og flottere skib, end deres eget.

La La Land – Oscarvindende musical (12. juli)
Musicalen ‘La La Land’ følger den drømmende jazzpianist Sebastian (Ryan Gosling), og den spirende skuespillerinde Mia (Emma Stone) i Los Angeles. Sebastians største ønske er at eje en gammeldags jazzklub, men det er sværere end som så, og Mia bliver gang på gang afvist til de auditions hun deltager i, så hun kan blive en stor stjerne. Deres veje krydses, og den voksende kærlighed de har til hinanden udfordres af hver deres mål i livet, og de beslutninger de må tage for at opnå dem.

Tulipanfeber – romantisk trekantsdrama i 1600-tallets Amsterdam (19. juli)
Den velhavende og aldrende købmand Cornelis Sandvoort (Christoph Waltz) hyrer en ung maler til at male et portræt af sin unge, smukke hustru, Sophia (Alicia Vikander) og ham selv. Sophia og maleren forelsker sig i hinanden, mens hun sidder model for ham. De indleder en passioneret og hemmelig affære og mens tulipanfeberen er på sit højeste, iværksætter de to elskende en risikabel og livsfarlig plan for at sikre en fremtid sammen.

Klassefesten 1, 2 eller 3 – dansk komedie/publikumsvalg (2. august)
De tre tidligere gymnasiekammerater Niels (Nicolaj Kopernikus), Andreas (Anders W. Berthelsen) og Thomas (Troels Lyby) tager pulsen på den moderne mand, i præcis det øjeblik han opdager, at han ikke længere er 18 år. Men i stedet har fået læsebriller, lammetæv af kærligheden og lange hår de mest lyssky steder! Klassefesten er en komedie om gamle venner, der må erkende, at man på et tidspunkt er nødt til at blive voksen… sådan da.