Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Mar 02, 2018 til Mar 13, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brandundersøgelse – Osvejen, Bjerge Sydstrand, Store-Fuglede – Kalundborg

Kl. 0426 var der udbrudt brand i et sommerhus, som var helt overtændt ved brandvæsnets ankomst. Trods brandvæsnets indsats lykkedes det ikke at redde det stråtækte sommerhus, som nedbrændte.

Sommerhuset var ubeboet, så ingen kom til skade ved branden. Politiet skal nu undersøge brandstedet nærmere i et forsøg på at finde årsagen til brandens opståen.

Forsøg på tyveri fra udhus – Øresøvej, Svebølle – Kalundborg

Kl. 0839 overraskede en 66-årig kvinde fra Svebølle to unge drenge, som netop havde knust en rude og opbrudt en dør til et udhus, hvor der befandt sig en nyere scooter. Den 66-årige råbte ad drengene, som flygtede fra stedet på en knallert uden nummerplade. De to drenge blev beskrevet som: A: Mand, 15-17 år, 160-165 cm, Kropsbygning: Fedladen, Iført: rød hue; og B: Mand, 15-17 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Spinkel, Iført: Sort tøj. Politiet fandt ikke de to på knallerten og forsøger nu at få dem identificeret ud fra signalementet.

Lokalpolitiet i Kalundborg/Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket drengene på knallerten i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Dukke i vandet – Kalundborg

Kl. 2041 fik politiet anmeldelse om, at der var fundet en maritim dukke i Kalundborg havn. Anmelderen trak dukken op på en lodsbåd, hvor den kunne tørre. Den blev senere afleveret på politistationen i Kalundborg. Hvor den kommer fra, eller noget nærmere om dukken kan politiet ikke sige noget om. Politiet vil meget gerne tale med dukkens ejer. Ring på 114.

Kørsel i frakendelsestiden m.v.- Kalundborg

Kl. 1523 standsede politiet en bil på Skovbrynet. Føreren af bilen, en 20-årig mand fra Kalundborg, var frakendt retten til at køre bil. Han havde taget nøglen uden tilladelse, hvorfor han også blev sigtet for brugstyveri af bilen. Den 20-årige blev også fundet i besiddelse af et lille kvantum hash, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euf. stoffer.

Færdselsuheld – Jerslev, Kalundborg

Kl. 0915 skete et færdselsuheld på Søvejen, hvor en bil, der blev ført af en 24-årig mand fra Store-Fuglede, kørte mod øst ad Søvejen.

En bil, der blev ført af en 53-årig kvinde fra Ruds-Vedby, kørte ad Søvejen mod vest.

Den 24-årige kørte over i den modkørende kørebane og påkørte den 53-åriges bil. Den 24-årige blev skåret fri af bilen.

Han var påvirket af narkotika og alkohol og fik udtaget en blodprøve. Begge parter blev kørt sygehus til behandling.

Uro – Kalundborg

Kl. 1734 var politiet på en cafe i Kordilgade, hvor en 38-årig kvinde fra Kalundborg opførte sig provokerende og voldelig. Kvinden blev bortvist fra stedet.

Spirituskørsel – Kalundborg

Kl. 1935 anholdt politiet en 37-årig mand fra Kalundborg, der kørte i bil på Klosterparkvej. Han var påvirket af spiritus og fik derfor udtaget en blodprøve.

Det var tredje gang, at han blev standset for kørsel i frakendelsestiden, og politiet beslaglagde bilen med henblik på konfiskation.

 

Indbrud i perioden
Vestre Birkevej, Bjerge Sydstrand, Store Fuglede Algade, Gørlev Odinsvej, Høng Centervej, Høng Kalundborgvej, Allerup, Holbæk Svallerup Bygade, Svallerup, Kalundborg Slagelsevej, Snertinge (2 steder) Skippingevej, Særslev, Snertinge Dalbovej, Snertinge Holbæk Landevej, Ugerløse