Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 5-13. juli 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Tricktyveri – Gørlev

85-årig kvinde fra Gørlev blev udsat for tricktyveri torsdag kl. 0945, hvor hun mødte en mand, der udgav sig for at være kiropraktor. Kvinden blev dog ikke på nogen måder behandlet, men i stedet blev hun udsat for tyveri, idet der fra hjemmet blev stjålet smykker, penge m.v. Manden beskrives som 40-50 år, 170-175 cm høj, kraftig af kropsbygning, muligvis fra Sydeuropa. Talte dansk, iført grå jogging jakke med hætte og røde gummisko.

Ovennævnte er en ny udgave af henvendelser til ældre, der efterfølgende bliver udsat for tricktyveri. Politiet gentager rådet om, at man ikke inviterer fremmede ind på sin adresse, hvis man ikke på forhånd har en aftale, idet der kan være tale om personer, der ikke har reelle hensigter.

Grafittihærværk – Gørlev

Politiet modtog i løbet af dagen flere anmeldelser om hærværk mod biler, hvor der med pink spraymaling var skrevet på fronthjelm m.v. Hærværket sket på Hyldetoften. Politiet hører meget gerne fra vidner, der har oplysninger i sagen. Ring på 114.

Færdselsuheld 

Kl. 1436 skete et færdselsuheld på Holbækvej, hvor en traktor kørte i østlig retning. Af ukendte årsager trak traktoren over i modsatte kørebane og ramte en modkørende varebil. Sammenstødet medførte, at varebilen ramte en murstensmur. Vejen blev spærret i begge retninger som følge af uheldet.

Den 55-årige fører af traktoren har formentlig fået et ildebefindende. Han blev fløjet til Rigshospitalet til behandling og havde pådraget sig overfladiske skrammer. Han forventes udskrevet i løbet af torsdag. Føreren af varebilen, en 30-årig mand fra Kalundborg, kom ikke til skade ved uheldet.

Færdselsuheld – Ørslev

Kl. 1740 skete et færdselsuheld på Nykøbingvej, hvor en 20-årig kvinde kørte i bil i sydlig retning og foretog overhaling i et sving, og derved overså hun en modkørende motorcykel, der blev ført af en 34-årig mand fra Slagelse. Motorcyklisten blev alvorligt kvæstet i sit ene ben ved uheldet.

Brugstyveri af bil

Kl. 0738 blev anmeldt om brugstyveri af en Mercedes fra Tjoldsvej, hvor gerningsmænd har været inde i huset og efterfølgende har stjålet nøgle til bilen og kørt fra stedet.

Bilen blev dernæst søgt på det meste af Sjælland, og en patrulje fik kontakt med bilen på Stevns ved Klippinge. Bilen blev senere fundet på Bregnevej.

Politiets efterforskning førte til, at en 35-årig mand fra København kl. 1710 blev anholdt og sigtet for brugstyveri af bilen. Han blev løsladt senere på aftenen, men sagen vil få sin afslutning i retten.

Vold 

Kl. 2103 blev en 43-årig mand, en 23-årig mandsamt en 21- årig mand fra Kalundborg udsat for vold, hvilket skete på Holbækvej, idet den 43-årige blev slået i hovedet med et stykke værktøj og dernæst slået, den 43-åriges sønner på 23-år og 21-år blev også udsat for vold.

Politiet anholdt kl. 2200 en 48-årig mand fra Kalundborg, der sigtes for volden. Den 48-årige er fortsat i politiets varetægt, og politiets jurister vil tirsdag formiddag vurdere, om den 48-årige skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Indbrud i perioden
Løvenborgvej, Regstrup (2)
Kelleklintegårdsvej, Svebølle