Det er nu, du skal slå til, hvis du vil opleve en helt særlig aften i den gode smags tjeneste.

Ulrikka og Jens Worsøe fra Bistro Bispegården har spurgt Hanne og Per Goosmann fra Goosmann Vin, om de vil fortælle, hvad de har på hjerte. Menuen står på tre lækre forårsretter med tilhørende vinmenu samt historier om, hvad vinkvalitet er, og hvad man forstår ved begreber som økologisk vin, biodynamisk vin, naturvin og bæredygtig vinproduktion.

gaardenDet sker på Bistro Bispegården i Kalundborg, torsdag den 31. marts fra kl. 18.

“På Bispegården har vi haft forskellige arrangementer, hvor også vidt forskellige mennesker har præsenteret deres tilgang til at nyde livet. Hvis god vin ikke er lig med livsnydelse, så ved vi ikke, hvad vi ellers skulle præsentere og servere til maden fra vores køkken,” siger Jens Worsøe, som glæder sig til at blive udfordret lidt på sine smagsløg, Blandt andet fordi Goosmann Vin på aftenen kommer med flere bud på vin til samme ret.

“Vi har før og med stor succes præsenteret alternativer til den traditionelle opfattelse af, hvilke vine man drikker til eksempelvis en forret. Det vi vi også gøre denne aften men gør det smagfuldt. Vi er rigtig glade for at få lejligheden til at fortælle om vores tilgang til vin og vinkvalitet – ikke mindst fordi vi ved, at køkkenet på Bistro Bispegården ikke går på kompromis med kreativitet, råvarer og tilberedning,” siger Per Goosmann.

Arrangementet er begrænset til 45 couverter á kr. 415,- ved de 13 borde. Bordbestilling kan
ske til Bistro Bispegården på telefon 59 52 21 30 eller på e-mail info@bistrobispegården.dk