Der er nyheder fra LAG Midt-Nordvestsjælland. I det seneste nyhedsbrev oplyses blandt andet, at hendes kongelige majestæt Dronning Margrethe besøger Kalundborg.

LAG skaber lokal stolthed
Vi er lidt stolte, det må vi indrømme… Dronning Margrethe besøger i midten af juni Kalundborg. På dronningens program for de to dages besøg er der tre steder, som har fået støtte fra LAG Midt-Nordvestsjælland til enten at etablere eller udvikle sig. De tre steder er Naturpark Åmosen, Vævernes Hus på Kattrup Gods og det Maritime Aktivitetshus på Nyby Havn, Røsnæs. De tre er blot et lille udpluk, af de knap 50 projekter, vi har støttet i løbet af de syv
gennemførte ansøgningsrunder i 2015, 2016 og 2017. Vi er også stolte over at kunne konstatere, at de andre 45 støttede projekter ligeledes er godt på vej. Otte af projekterne er allerede afsluttet og har fået deres tilskud udbetalt.

Har du et godt projekt, der kan skabe liv og arbejdspladser i vores område? Eller kender du nogen, der har? Så husk at årets sidste ansøgningsfrist er den 21. august, hvor der er mere end 2,3 mio. kr. i puljen.

De fire målsætninger er:
1. At udvikle og styrke små og mellemstore virksomheder.
2. At udvikle turismen for området som helhed.
3. At styrke entreprenørskab og iværksætterkultur.
4. At fastholde borgere og øge bosætningen.

Kontakt en af koordinatorerne i god tid for at få råd og sparring til dit projekt og ansøgningsforløbet.

Læs mere på LAG Midt-Nordvestsjællands facebookside.