Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Feb 15, 2017 til Feb 22, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Salg af narkotika – Eskebjerg, Kalundborg.
Kl. 1220 anholdt politiet en 44-årig mand fra Eskebjerg, der ved ransagning på en adresse i Eskebjerg blev fundet i besiddelse af 200 gram hash, marihuana, vægte m.v. Han blev løsladt senere på dagen. Sagen vil senere blive behandlet i retten.

Villa udbrændt – Paradisvej, Havnsø, Føllenslev – Kalundborg
Kl. 0048 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en villa. Ilden havde allerede ved brandvæsnets ankomst godt fat i huset, som det desværre ikke lykkedes for brandvæsnet at redde. Huset nedbrændte helt, men heldigvis opholdt den 61-årige, mandlige beboer sig andetsteds ved brandens opståen. Derfor kom hverken personer eller dyr til skade ved branden, hvis årsag politiet nu skal kigge nærmere på.

Trailer brændt – Svalevej, Høng – Kalundborg
Kl. 0900 anmeldte ejeren af en trailer, at traileren fredag morgen formentlig i tidsrummet kl. 0400-0500 var blevet brændt af. Han havde set lysskæret fra nogle flammer, men troede, at der var tale om lyset fra brændeovnen. Traileren, der havde været læsset med diverse papiraffald, udbrændte, men der skete ikke skade på andre ting. Politiet undersøger nu årsagen til branden nærmere, idet der er mistanke om, at branden ikke kan være opstået af sig selv.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt på Svalevej i de tidlige morgentimer. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Brand i skur – Esbern Snaresvej, Kalundborg
Kl. 0903 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i et skur. Det viste sig, at der var gået ild i nogle affaldssække, hvori der formentlig også var smidt nogle cigaretskodder. Indholdet i affaldssækkene brød derfor i brand, således at skuret delvist udbrændte, og nogle gasflasker i skuret eksploderede. Selve huset fik kun nogle sodtilsværtninger på en gavl, og ingen personer kom til skade ved branden hos en 63-årig mandlig beboer på steder. Politiet overvejer nu ud fra årsagen til brandens opståen, om nogen skal have en bøde for uforsigtighed med brandbart materiale.

Brand – Kalundborg
Kl. 1423 blev anmeldt om brand på Årbygade, hvor der var ild i en traktor. Årsagen til branden er ukendt.

Brand i bil – Kalundborg.
Kl. 0227 brændte en bil på parkeirngspladsen ved Klosterparkvej. Det antages, at branden er påsat, idet der er knust en bagrude til bilen.

Spirituskørsel – Kr. Helsinge, Kalundborg.
Kl. 1615 anholdt politiet en 60-årig mand fra Kalundborg, der blev standset på Helsingevej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Spirituskørsel – Kalundborg.
Kl. 1935 anholdt politiet en 36-årig mand fra Polen, der kørte i bil på Østre Havnevej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Færdselsuheld – Kalundborgmotorvejen, Holbæk.
Kl. 2016 kørte tre personbiler sammen i et harmonikasammenstød. En af parterne blev kørt til behandling på sygehus. Resten var uskadte.

Brand – Kalundborg.
Kl. 0042 brændte et sommerhus på Gåsevænget. Huset udbrændte fuldstændigt. Brandårsagen er ukendt, og stedet skal undersøges nærmere af politiet. Ingen personer kom til skade ved branden, da huset var ubeboet.

Brand – Hallebyore, Kalundborg.
Kl. 1724 brændte det på Ellehusvej. Der sås flammer ved skorstenen, hvor ilden havde bredt sig. Branden blev sluttet og der var ikke fare for spredning til andre bygninger. Der er tale om et udhus til en ejendom.

Anholdelse – Ugerløse, Holbæk.
Kl. 1130 var politiet på en adresse i Ugerløse, hvor politiet havde oplysninger modtaget oplysninger om, at der var tyvekoster. Politiet fandt højttalere og andre ting fra et indbrud og derudover blev fundet en skarpladt pistol med ammunition.

Den 16-årige, der blev truffet på stedet blev fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet fire uger.

En 18-årig fra Kirke-Eskildstrup blev ligeledes anholdt og sigtet for indbrud. Han blev løsladt efter afhøring, og hans sag behandles senere i retten.

Indbrud i perioden
Møllevangen, Gørlev
Høng Landevej, Løve, Høng
Centervej, Høng
Sandbjergvej, Rørby, Kalundborg
Bredgade, Kalundborg
Illerup Sand, Kalundborg
Rødtjørnevej, Svebølle
Bellisvej, Svebølle,
Birkevej, Ubby, Jerslev Sj.
Hovedgaden, Ugerløse
Nyrupvej, Ugerløse