Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Jan 02, 2017 til Jan 11, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Spirituskørsel – Bjerge, Kalundborg.

Kl. 1921 anholdt politiet en 52-årig mand fra Kalundborg, der kørte i bil på Bjerge Landevej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Mistænkeligt forhold – Havnsø, Kalundborg.

Kl. 0500 blev anmeldt om råb om hjælp på havnen i Havnsø, og man frygtede, at en person var druknet. Havnen blev undersøgt, og efter en grundig undersøgelse forlod politiet stedet igen sammen med redningsberedskabet. Der blev ikke fundet personer, der var forulykket.

——

Varetægtsfængsling – Vold mod vidne – Centervej, Høng – Kalundborg

Kl. 0111 anmeldte en 19-årig mand fra Høng, at han var blevet overfaldet i forbindelse med ophold på et værtshus. Politiet kørte til stedet, hvor den 19-årige havde skader i ansigtet i form af hævelser mv. som følge af overfaldet, der var primært begået af en mand, som den 19-årige havde vidnet imod i retten for ca. 1 år siden. Overfaldsmanden fik også assistance fra et par andre gerningsmænd, som assisterede med at slæbe offeret ud af værtshuset inden overfaldet. Offeret blev vejledt om at blive tilset på skadestuen og med henblik på fornøden behandling. Den primære gerningsmand, som offeret kendte identiteten på, fandt politiet sovende på sin bopæl senere på natten. En stadig spirituspåvirket, 30-årig mand fra Høng blev anholdt og sigtet for volden mod offeret. Den anholdte blev bragt til politistationen i Roskilde, hvor han overnattede, inden han blev fre
mstillet
i grundlovsforhør lørdag eftermiddag. Dommeren besluttede i grundlovsforhøret, at den 30-årige skulle varetægtsfængsles foreløbigt frem til 31. januar 2017. Politiet forsøger nu at finde frem til identiteten på den 30-åriges hjælpere for at få afklaret deres roller i sagen.

Vold – Hovedgaden, Høng – Kalundborg

Kl. 1406 anmeldte et vidne via alarm 112, at en person blev overfaldet på Hovedgaden ved Vinkelvej med slag og spark. Voldsmanden flygtede efterfølgende i en personbil, hvor en chauffør afventede gerningsmanden.

Politiet kørte sammen med en ambulance til stedet og fik kontakt til en 23-årig mand fra Stenlille, som havde fået knytnæveslag i ansigtet og flere spark på kroppen og i ansigtet, medens han lå på jorden.

Den 23-årige blev i ambulancen kørt på skadestuen til behandling for sine skader i form af bl.a. en blodnæse. Den 23-årige kunne umiddelbart identificere den mistænkte som en 19-årig mand, hvis identitet er politiet bekendt.

Politiet fandt hverken den mistænkte eller flugtkøretøjet, hvis nummerplade det opmærksomme vidne havde aflæst og også taget fotos af flugtbilen. Politiet arbejder nu videre med sagen i et forsøg på at finde den mistænkte voldsmand.

Anholdelse – sag fra Kalundborg.

Kl. 2345 anholdt politiet en 51-årig mand fra Jerslev, der sigtes for trusler mod sin samlever med et oversavet jagtgevær. Manden blev efterlyst efter anmeldelse kl. 2229.

Den 51-årige er fortsat anholdt, og politiets jurister vil onsdag vurdere, om han skal fremstilles i grundlovsforhør. Politiet har ikke flere oplysninger om sagen i øjeblikket.

Brand – Kalundborg.

Kl. 1323 var politi og brandvæsen på Lerchenborgvej, hvor der var set flammer gennem et vindue. Det viste sig, at der var ild i en træstub, der havde stået i stuen, og hvorpå der havde stået et bloklys. Der skete ingen skade på bygningen. Ingen personer kom til skade.

Uorden på værtshuse – Skibbrogade, Kalundborg

Kl. 2221 meddelte personalet på værtshuset “Høvlen”, at en gæst lavede uro på stedet og truede med at ødelægge værtshuset. Politiet kørte til stedet, men gæsten var forsvundet inden politiets ankomst.

Kl. 2310 anmeldte personalet på restaurationen “Kontoret”, at en gæst skabte utryghed for de øvrige gæster, og man ønskede politiets assistance til at bortvise ham. Politiet fik her kontakt til en 30-årig mand fra Fårevejle St., som blev bortvist. Hans adfærd havde ikke været så grov, at politiet sigtede ham for noget på grund af hans adfærd på værtshusene. Årsagen til hans adfærd kendes ikke.

Narkopåvirket bilist – Jerslev, Kalundborg.

Kl. 0044 standsede politiet en bil på Søvejen i Jerslev. Føreren af bilen, en 20-årig mand fra Dianalund, var påvirket af narkotika og fik udtaget en blodprøve.

Fogedsager – Holbæk, Odsherred og Kalundborg.

Politiet har fået henvendelse fra Retten i Holbæk, hvor man ønsker, at politiet sørger for at fremstille i alt ca. 100 personer i fogedretten, idet de pgl. ikke selv er mødt op.

Politiet skal kraftigt anbefale, at man selv får klaret sit mellemværende med fogedretten, så man slipper for at blive anholdt af politiet.

Brand – Kalundborg.

Kl. 1047 var der ild i en lejlighed på Klosterparkvej. Det viste sig, at en beboer havde sat en pande med fedtstof over på komfuret for at stege en bøf. Der gik ild i fedtstoffet, og der kom røg i køkkenet. Den 86-årige kvindelige beboer kom ikke til skade ved branden. En emhætte blev ødelagt, og dernæst var der sodskade på stedet.

Brand – Kalundborg.

Kl. 2030 blev anmeldt om knuste ruder i fire personbil på Klosterparkvej. der var sat ild til den ene bil, der udbrændte. Politiet forblev i området, og der skete ikke mere i kvarteret i løbet af aftenen. Der har tidligere været brande i området, og politiet er sammen med kommunens SSP folk til stadighed i kvarteret for at tale med familier og deres børn, og den indsats vil fortsætte.

Oplysninger om den aktuelle brand til politiet på 114.

Brand i bil – Esbern Snaresvej, Kalundborg

Kl. 0026 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en enkelt bil. Ved brandvæsnets ankomst havde ilden fået så godt fat i den første bil, at en anden bil, der stod ved siden, også brød i brand. Brandvæsnet fik slukket bilbrandene, hvorefter politiet kunne konstatere, at en rude i den første brændende bil var blevet knust. Ved begge biler fandt politiet benzindunke, hvorfor politiet antager, at der er tale om forsætlig brandstiftelse. Politiet forsøger nu ud fra sporene på stedet at finde frem til brandstifterne.

Midt- og Vestsjællands Politi havde tidligere på dagen fået information om, at unge ville afbrænde biler i området ved Klosterparkvej og Sct. Olaiparken nytårsaften/-nat.

Politiets præventive medarbejdere i Kalundborg og Kalundborg kommunes SSP-medarbejdere aflagde med baggrund i de modtagne oplysninger præventive besøg hos udvalgte familier nytårsaftensdag me
d en opf
ordring til at holde øje med eventuelle uro-elementer i området fremadrettet. Politiet har efterfølgende kunnet konstatere, at der ikke har været flere bil-afbrændinger i området hen over nytåret og anser den præventive indsats sammen med kommunens SSP-medarbejdere som en succes.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket noget mistænkeligt i relation til bilbrandene på Esbern Snaresvej. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Uro – Kalundborg

Kl. 0250 anholdt politiet en 23-årig mand fra Kalundborg, der på Kordilgade optrådte voldeligt og provokerende. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og fik en bøde for sin optræden.

Spirituskørsel – Kalundborg

Kl. 0235 anholdt politiet en 58-årig mand fra Kalundborg, der kørte i bil på Kysttoften. forinden ramte han en parkeret bil, der blev skubbet ind i en have. Der skete ingen personskade. Manden var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Indbrud i perioden
Sofievej, Høng
Årbyvej, Kalundborg
Klosterengen, Kalundborg
Bøgebakken, Kalundborg
Tømmerupvej, Kalundborg
Banegårdspladsen, Kalundborg
Kordilgade, Kalundborg
Vestre Havneplads, Kalundborg