Reersø Kro indbyder til vildt-aften med udsøgte vine fredag d. 17. november, 2023, kl. 18.


VELKOMST

2021 Cava Vintage Rose, Organic, Bodegas Naveran

​APPETIZER

Lakse carpaccio med lime og ingefær

2022 Sauvignon Blanc, Weingut Knipser, Pfalz, Tyskland

​FORRET

Vildtconsommé med røget kammusling

2021 Chardonnay California, Sebastiani, Sonoma Valley

​MELLEMRET

Fasanterrine med foie gras og tranebær

2017 Blaufränkisch, Weingut Heinrich, Burgenland

​HOVEDRET

Kronhjortefilet med sellerichips, gulerodspuré, svampesautée og rødvinssauce

MG 2016 John X Merrimann, Rustenberg, Stellenbosch

​DESSERT, DEN SALTE

3 slags ost m. hjemmebagt knækbrød

2022 Dindarello, Passito, Maculan, Veneto

​DESSERT, DEN SØDE

Skovbærmousse med nøddecrumble og appelsingelé

2015 Crusted Port Fonseca

​Vinene er nøje udvalgte af Henrik Lund fra Sigurd Müllers Vinhandel A/S og han vil desuden præsentere disse under menuen.

768 kr. pr. person

Bordreservation er påkrævet senest d. 15. november, 2023 på 5885 9022.

Se også: https://www.reersoekro.dk/aarets-arrangementer/vildt-aften.aspx

Foto: ABW