Reersø Kro indbyder til vildt-aften med udsøgte vine fredag d. 17. november, 2023, kl. 18.
VELKOMST
2021 Cava Vintage Rose, Organic, Bodegas Naveran
APPETIZER
Lakse carpaccio med lime og ingefær
2022 Sauvignon Blanc, Weingut Knipser, Pfalz, Tyskland
FORRET
Vildtconsommé med røget kammusling
2021 Chardonnay California, Sebastiani, Sonoma Valley
MELLEMRET
Fasanterrine med foie gras og tranebær
2017 Blaufränkisch, Weingut Heinrich, Burgenland
HOVEDRET
Kronhjortefilet med sellerichips, gulerodspuré, svampesautée og rødvinssauce
MG 2016 John X Merrimann, Rustenberg, Stellenbosch
DESSERT, DEN SALTE
3 slags ost m. hjemmebagt knækbrød
2022 Dindarello, Passito, Maculan, Veneto
DESSERT, DEN SØDE
Skovbærmousse med nøddecrumble og appelsingelé
2015 Crusted Port Fonseca
Vinene er nøje udvalgte af Henrik Lund fra Sigurd Müllers Vinhandel A/S og han vil desuden præsentere disse under menuen.
768 kr. pr. person
Bordreservation er påkrævet senest d. 15. november, 2023 på 5885 9022.
Se også: https://www.reersoekro.dk/aarets-arrangementer/vildt-aften.aspx