4 raske efterårsferiedage på kroen
Torsdag d. 19/10 – 2017:
Stegt flæsk med kartofler, persillesauce og rødbeder kr. 125,-
Fredag, lørdag og søndag d. 20., 21. og 22/10 – 2017:
Forret
Tunmousse på sprød salat med dressing, asparges, flûte og smør
Hovedret
Helstegt højreb med gigant pommes frites, bearnaisesauce og stort salatbord
Dessert
Hjemmebagt pandekage med is og syltetøj
3 retter kr. 198,-
Børnemenu
Hovedret og dessert kr. 100,- (for børn under 10 år)
Søndagens ret d. 22/10 – 2017:
2 store hakkedrenge med fritter, bearnaisesauce og salatbord – kun kr. 75,-
Kroen åbner i dag kl. 17.00
Bestil bord på 59 50 02 03
Ærtebjergvej 8, 4400 Kalundborg