I år bliver der mulighed for at spise en dejlig frokost på julemarkedet på Dyrehøj Vingaard. Der er sammensat en rigtig lækker juleplatte. Til at ledsage den røgede laks anbefales RÖS Gin, de fine enebær og citrusnoter supplerer røgsmagen på allerbedste vis.
Markedet finder sted den 19.-20. november kl. 10.00-16.00.
Hvis du vil være sikker på at kunne nyde juleplatten i caféen, er det en god at bestille den i forvejen. Det kan du gøre her.
Juleplatte – Varmrøget laks, ½ friskkogt æg med rejer og hjemmelavet mayonaise, lun leverpostej med gourmet bacon og ristede svampe, stegt andebryst med æble-sveske chutney, langtidsmodnet Røsnæsskinke, brød og smør. 145 kr.
Gløgg – rød og hvid. 25 kr.
Æbleskiver – rigtige hjemmelavede gammeldags med æblemos og traditionelle æbleskiver. 3 stk. 20 kr.
Pølser – traditionelle julefarvede varme pølser med brød. 15 kr.
Ris alamande – serveret med lun kirsebærsovs. 25 kr.
Drikkevarer – RÖS vine, egen æblemost, sodavand, kaffe og te
Nu er juletræet sat op, de nye snemænd har fundet deres pladser og de første udstillere er begyndt at pusle på gården. Caféen er stillet an og gløgggryderne er fundet frem. Det bliver en rigtig flot udstilling i år, med flere nye stadeholdere.
Du kan se hele udstillerlisten og det fulde program her.
/Stine Amanda