Har du efterisoleret dit hus? Så vær opmærksom på at det kan medføre risiko for brand hvis du har efterisoleret omkring skorstenen!

Efterisolering på loftet er populært hos mange danske boligejere af hensyn til varmeregningen. Men har huset også et ildsted og skorsten, tyder meget på, at det kan medføre risiko for brand. Det viser erfaringer fra både brandundersøgere og skorstensfejere og tests foretaget af DBI.

Trods efterisolering med ubrandbar isolering og en korrekt trækonstruktion, opstår der alligevel brand af og til.

Kontakt altid dine lokale skorstensfejermester, hvis du skal bygge om ved skorstene og ildsteder – også efter du har isoleret omkring skorsten!

Peter Vraast-Thomsen har 22 års erfaring som skorstensfejer, heraf de 19 år her på egnen. Du ser Høngfejerens vogne på vejene i den gamle Høng kommune og dele af det gamle Gørlev kommune (Reersø, Mullerup, Vinde Helsinge og Kirke Helsinge).

Den kommunale skorstensfejervirksomhed er medlem af Skorstensfejerlauget og lever således op til Kvalitetssikringsordningen. De erfarne medarbejdere er alle uddannet efter de nyeste teknikker i faget.

Høngfejeren renser alle typer kedler, herunder bl.a. pilleovne, brændeovne, halmfyr, stokerfyr og pillefyr. ”Vi monterer desuden tagtrin, renselemme, allikeriste, samt udtagning af allikereder, og tilbyder renovering af brændeovne, såsom isætning af nye ildfaste sten og røgvendeplader”, fortæller Peter Vraast-Thomsen.

Kontakt

Høngfejeren
v/ Peter Vraast-Thomsen
Herslevvejen 3A
4270 Høng
40 28 12 78