Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2022/01/12 til 2022/01/25.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Narkokørsel uden førerret mv. – Urhøjvej, Bjerge, Store-Fuglede – Kalundborg

Kl. 01.05 sigtede politiet indledningsvist en 35-årig mand fra Kalundborg for kørsel uden førerret i den personbil, som han førte ad Urhøjvej. Efterfølgende mistænkte politiet ham for at være påvirket af narkotika under kørslen, så han blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.
Ved visitationen fandt politiet ham i besiddelse af 0,3 gram hash, så sigtelserne mod ham kom også til at omfatte overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Mand uden kørekort med børn i bilen – Kalundborgvej, Snertinge – Kalundborg

Kl. 15.10 stoppede en patrulje en personbil på Kalundborgvej i en rutinekontrol. Bag rattet sad en 29-årig mand fra Holbæk, som ikke havde et gyldigt kørekort. Han havde ikke været oppe til en kontrollerende køreprøve efter en tidligere frakendelse for spirituskørsel. Den 29-årige blev sigtet for kørsel uden førerret og køreturen stoppede der. Med som passagerer i bilen var tre mindreårige børn. Politiet skrev derfor en socialrapport til kommunen i forhold til at varetage børnenes tarv. Bilen havde den 29-årige lånt, så bilejeren blev sigtet for at låne sin bil ud til en person uden gyldigt kørekort. Bilejeren blev desuden også vejledt af politiet om risikoen for, at køretøjet beslaglægges, hvis det fortsat anvendes af en fører uden kørekort. Bilejeren og den 29-årige kan begge forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Mand anholdt for trusler – Klosterparkvej, Kalundborg

Kl. 18.55 blev en patrulje sendt til en tankstation på Esbern Snaresvej i Kalundborg, hvor en mand var set med en kniv, og han havde udtalt trusler mod en 18-årig mand. Da politiet kom frem traf de en 36-årig mand fra Kalundborg, som var påvirket af spiritus og muligt også euforiserende stoffer. Han blev anholdt og sigtet for trusler mod den 18-årige mand fra Kalundborg.

Den 18-årige kom gående ad Klosterparkvej/Esbern Snaresvej, da den uligevægtige 36-årige mand henvendte sig til ham. Den 18-årige gik sammen med sin mindreårige søster, og de to søgte tilflugt på tankstationen indtil politiet ankom.

Den anholdte blev frataget kniven og sigtet for at overtræde knivloven. Han blev taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling. Tirsdag morgen blev sagen vurderet juridisk, hvor der ikke blev fundet grundlag for at fremstille den 36-årige i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

Færdselsuheld på Sejerø – Mastrupvej, Sejerø – Kalundborg

Kl. 23.46 fik politiet anmeldelse om, at en bil omkring kl. 23.15 var kørt ind i et stengærde og et el-skab på Mastrupvej på Sejerø. Huset ved el-skabet var nu uden strøm. Sognefogeden på Sejerø undersøgte uheldsstedet, hvor bilen var efterladt, da den sad fast på stengærdet. Bilens ejer blev kontaktet, og han kom til uheldsstedet. Bilen blev skubbet fri fra gærdet, og der var ikke sket større skader. Politiet forsøger nu at afklare, hvem der kørte bilen på uheldstidspunktet.