Er du fascineret af tang? Af denne særlige fødevarekilde? Så er denne oplevelse noget for dig. Det sker den 29 maj 2023, hvor Vilde Krydderier er klar til at give jer en lærerig dag. Ja, masser af vild tang er ikke bare spiseligt men også lækkert og indeholder store mængder vitaminer og mineraler. Og så er foråret den bedste tid for tanghøst.

Hvad skal der ske?
I vil først og fremmest gå praktisk til værks til dagens event, som er egnet for hele familien, samt singler, venner og i øvrigt alle, der har lyst til at deltage i en sjov udendørsaktivitet som samtidig kan give masser af mad på bordet.

I vil blive introduceret til de lokale tangarter, til bæredygtig høst og tanghøstens tidsbetingede praksis – tidevand og sæsoner, samt få muligheden for at høste tang iført egne gummistøvler, egne eller lånte vaders, eller simpelthen i bare ben. Derudover vil i komme til at høre om hvordan i kan lave mad med tang og opbevare dem tørret eller som sylt. Mulighederne er mange.

Hvor og hvornår? I mødes ved parkeringspladsen ved Røsnæs Naturrum Eventet finder sted kl. 12.00 – 15.00.

Hvad skal du have med?
Medbring dine egne gummistøvler eller waders, samt en saks og en bøtte eller glas til din høst. Bare ben er også en mulighed. (I begrænset omfang vil der være mulighed for at låne waders af os på skift)

Pris: 270 kr. (Studerende 230, børn gratis)

Klik på begivenheden her.

Pressefoto Vilde Krydderier