DMI har udsendt varsel om vindstød af stormstyrke og forhøjet vandstand fredag og lørdag. Varslerne omfatter den sydligste del af Movias område samt en del af Nordvestsjælland. Vejret kan påvirke busser, lokaltog og flextrafikken. Så tjek gerne rejseplanen, før du rejser med bus, havnebus eller lokaltog.

Movia har i anledning af vejrvarslerne orienteret kommuner og regioner om, at særligt Movias flextrafik kan få svært ved at hente og bringe passagerer til adresser, hvor vejene er oversvømmet, eller hvor stormen har gjort vejene ufarbare på grund af væltede træer, omkringflyvende genstande mm.

Vognmændene er blevet bedt om at melde ind til Movia, hvis der er adresser eller områder, der ikke kan betjenes. Movia har sikret bemanding, der kan varetage eventuelle ændringer af driften.

“Movia anbefaler flextrafik kunder, som bor i de områder hvor DMI varsler storm og forhøjet vandstand, at holde sig orienteret på DMIs og politiets hjemmesider og overveje en ekstra gang, om de skal ud at køre de planlagte ture eller hellere skal blive hjemme. Spørgsmål til konkrete ture, som er planlagt til fredag og lørdag, rettes som altid til Movia flextrafik driftsvagt”, siger Movias flextrafikchef Jens Peter Langberg.

Rejseplanen.dk vil løbende blive opdateret, hvis der er ændringer i driften på bus, havnebus eller lokaltog.

Copyright: Movia Foto: Ulrik Jantzen