Kom med på en utrolig rejse når LOF Nordvestsjælland og Kalundborg Biblioteker inviterer Tom Buk-Swienty indenfor til et spændende foredrag om Safari fra Helvede –
en fortælling om 30 sønderjyder, som kom på lidt af en rejse.

Torsdag den 23. marts 2023 kl. 19:00-21:00 vil du have mulighed for at opleve Tom Buk-Swienty, når han på sin nærværende og underholdende facon levendegør en utrolig røverhistorie med rod i et stykke grundigt researchet verdenshistorie. Safari fra Helvede er en bog og et foredrag, som fortæller om 30 sønderjyder, der forklædt som danske sømænd i det tyske kejserriges tjeneste under 1. Verdenskrig blev sendt på en hemmelig mission til kolonien Tysk Østafrika i Tanzania. Foredraget foregår i Kalundborg Hallernes mødelokale 4, hvor der er indgang fra Torvet ved Indgang D.

Tom Buk-Swienty vil supplere sit foredrag og dens levende fortælling, med enestående fotografier, der bringer publikum helt tæt på de dramatiske begivenheder. Derudover
vil han berette om sine egne mange ophold i Tanzania i forbindelse med den research og det skrivearbejde som ligger til grund for ”Safari fra Helvede”.
Kunne du tænke dig at deltage i dette spændende foredrag, så kan billetterne købes hos LOF Nordvestsjælland via deres hjemmeside www.lof.dk/nordvestsjaelland.

Derudover kan billetterne også skaffes via Bibliotekets hjemmeside www.kalundborgbib.dk/ under ”Det sker” eller hos personalet i biblioteksafdelingernes
betjente åbningstid. Prisen er 125 kr. hvis man er tilmeldt et eksisterende hold hos LOF eller hvis man er medlem af Biblioteksklubben. Normalpris 135 kr.

Aftenens arrangement sker i samarbejde med LOF Nordvestsjælland og Kalundborg Biblioteker. Du kan læse mere om LOF Nordvestsjælland her:
www.lof.dk/nordvestsjaelland og er du endnu ikke medlem af Biblioteksklubben så kan du læse mere her: www.kalundborgbib.dk/klub..

Fotograf: Morten Holtum