Diabetesforeningens Forårslotteri er i fuld gang. Skoleklasser, sportsklubber og foreninger kan nu tilmelde sig skrabelodssalget og tjene penge til fælleskassen, mens de støtter diabetessagen. Salg af skrabelodder for Diabetesforeningen er en nem måde at tjene penge til egne formål, mens du støtter en god sag.

Et skrabelod koster 30 kroner, og sælgerne tjener hele 14 kroner pr. lod. Med gratis returret af usolgte lodder, salg fx via MobilePay og lang salgsperiode er det nemt og risikofrit at deltage. I 2021 deltog tusindvis af landets børn og unge i vores skrabelodssalg og tjente mere end 4 mio. kr. til fælleskassen og formål som lejrture, nyt udstyr og sportsrejser, mens de havde det sjovt sammen og støttede diabetessagen.

Med vores tips og vejledninger til sælgerne har vi fokus på, at alle får gode oplevelser med salget, siger Sebastian Erbo Hoffmann, Diabetesforeningens marketingchef. Overskuddet fra lotteriet går til Diabetesforeningens arbejde med at hjælpe blandt andre børn med type 1-diabetes og deres familier. Børn som Olivia på ni, der er på Forårslotteriets lodder. Olivia var kun fem år, da hun fik type 1-diabetes. En sygdom, der kræver, at forældrene er på 24/7.

Når man køber og sælger lodder for Diabetesforeningen, hjælper man børnene og deres familier få rådgivning, kurser og netværk til et bedre liv med diabetes. Og man støtter oplysning, forebyggelse og forskning i diabetes, siger Sebastian Erbo Hoffmann.

Kalundborg Svømmeklub var blandt dem, der deltog i skrabelodssalget for Diabetesforeningen i Efterårslotteriet 2021. De solgte 588 lodder og indsamlede i alt 17640 kr. – heraf 8232 kr. til dem selv.

Kom nemt og hurtigt i gang:

Tilmeldingen er åben på www.diabetes.dk/lotteri og tlf. 63 12 90 17.

Salgsperioden er startet – og varer frem til den 24. juni 2022.