Glawokl er et band der spiller musik for børn ud fra et princip om, at ligesom med god litteratur og gode film til børn, så skal det også være interessant for voksne. Der skal være flere lag, sådan så alle aldre synes det er sjovt. Der bliver leget og spillet med smittende lyst, med publikum og med musik og ord. Koncert for 0-3 årige.

Ti små tæer på tur

Glawokls koncert udspringer af læsefestivalen ÆllebælleMajfortælle som løb af stablen i foråret. Hertil skrev forfatteren Lotte Salling bogen, Ti små tæer på tur, som Nikolaj Wolff fra Glawokl har sat musik til. Når Glawokl kommer ud og spiller er det derfor med udgangspunkt i Ti små tæer på tur. (Link til musikvideo: https://youtu.be/iXWOD43vyrs )

Derudover spiller Glawokl sange med ny musik skrevet til tekster af Halfdan Rasmussen og sange med egen tekst og musik. Alt sammen med de 0-3-årige som primær målgruppe.
Ifølge Glawokl skal børnene mærke, hvad musikken gør ved dem: de kommer med på tur i himlen, under havet og møder en skygiraf og mandolinsardin. Glawokl spiller musik der formidler glæde og kærlighed, fordybelse og ro og musik der giver lyst til at danse og synge sammen med dem. Børnene må gerne mærke musikken og de følelser og stemninger den formidler, mere eller mindre bevidst, afhængig af alder.

”En koncert er noget vi laver sammen”
For Glawokl sker der noget specielt mellem dem, når de går på scenen og spiller. ”For en koncert findes ikke uden publikum, et rum og et band, alt er lige vigtigt og vi skaber den sammen. Vi kommunikerer direkte og hjælper børnene med få en god oplevelse: med at synge, danse eller ligge helt stille og mærke dem selv og musikken …”

Bandet kort

Palle Klok, Christian Glass og Nikolaj Wolf har spillet sammen i mange sammenhænge og
har været med i alt fra teater på Mungo Park og Hr. Skægs orkester til sambaoptog, svedig nattefunk og kæmpe folkfestivaler i USA. Musikaliteten er bred, nysgerrigheden er stor og glæden og lysten driver værket.

Tid og sted

Koncerten finder sted lørdag d. 10. september kl. 11-12 på Musisk skole i Kalundborg, Skovbrynet 55 4400 Kalundborg. Billetterne til koncerten er gratis, men kræver tilmelding, som kan ske via kalundborg.ddbcms.dk/arrangementer/mest-boern/koncert-de-0-3-aarige-ti-smaa-taeer-paa-tur-koncert-med-glawokl
Én billet gælder for et barn + en voksen

Pressefoto