Biblioteksbussen kører igen til den store bogmesse i Bella Centret i København, BogForum.

Kalundborg Biblioteker arrangerer atter bustur bogmessen i København.

På BogForum kommer man helt tæt på forfatterne og får mulighed for en lille snak og en autograf – og de mange stande fra boghandlere og forlag frister med tilbud på gode bogkøb.

Hvert år deltager mange tusinde bogelskere i de tre dages bogfest – der er mange mennesker og meget at se, så husk gode sko at gå og stå i og måske en god, stor taske til de mange bogkøbs-fristelser. Det fulde program fra BogForum offentliggøres i begyndelsen af oktober måned og kan hentes på biblioteket eller via www.bogforum.dk.

Bussen kører til bogmessen lørdag d. 4. november kl. 8.00 med afgang i Kalundborg og mulighed for påstigning i Svebølle. Bussen er retur igen kl. 19.00

I bussen vil der være quizzer og konkurrencer. Måske er det dig, der vinder litteraturquizzen eller bliver den heldige vinder af Biblioteksklubbens amerikanske lotteri?

Kom forbi Kalundborg Biblioteker og hent et program over alt der, der sker på BogForum, eller tjek det ud her: https://www.bogforum.dk/. Hvis du vil med, så læs mere og køb billet via www.kalundborgbib.dk under ”det sker”.

Tilmeldingsfrist er onsdag d. 25. oktober 2023 kl. 17:00

Foto: Martin Sølyst / BogForum