Oplev anmelderrost teater i Ubby!

Projekt ”Kulturpakker til Ældre” inviterer i samarbejde med Hjælpetjenesten til en underholdende eftermiddag med ’Det Fortællende teater’.

Jesper la Cour Andersen, iført 11 roller, fører os med stort nærvær, sikkert gennem gudeverdenens intriger og giver os en oplevelse ud over det sædvanlige. Det er teaterfortælling af højeste karat.

Oplev den mægtige krigsgud i aktion, en luskegud be’ om gode idéer og kærlighedsgudinden få nok af det hele. Se en kleppert af hingst hjælpe en gnom af en bygmester. Hold fast når Thor kommer hjem og hører at Freja skal giftes. Bliv ikke skræmt, når hoppen får et underligt føl.

Idé, iscenesættelse, medvirkende: Jesper la Cour

Det sker onsdag den 9. februar kl. 14-15 i Ubby Bibliotek- og Forsamlingshus, Hovedgaden 19, 4490 Jerslev. Det er ganske gratis at deltage, dog med den ”krølle” at der opfordres til at invitere en nabo eller bekendt med til arrangementet.

Formålet med projekt Kulturpakker til Ældre, er nemlig at styrke fællesskabet igennem oplevelser og samvær. Der er tale om en ny kulturindsats, som Ældre og Kulturudvalget har igangsat for at mindste ensomhed blandt ældre.

Gratis billetter kan bookes via www.kulturpakkerkalundborg.dk eller via henvendelse til Kalundborg biblioteker.

Pressefoto