Ved du, hvad du skal lave den 2. Juli? Det ved vi. Når karavanen og tourfeltet kommer til vores kommune, har Rotary Kalundborg sørget for, at du kan følge begivenheden på tætteste hold på godset Birkendegaard og være med til at fejre den største sportsbegivenhed i Kalundborg.

Inden tour feltet suser forbi Birkendegaard, afholder Rotary cykelløb for børn med fine medaljer til alle. Voksne medlemmer af klubben stiller op til spinning med benhård konkurrence om at køre flest kilometer pr. time, og der indgås aftaler med lokale sponsorer, som donerer 80,- kr. pr. kørt kilometer med et max. på 25 km. Pengene går videre til social formål og sundhedsarbejde. På Birkendegaard kan du naturligvis også bare slappe af og hygge dig med familie og venner i nogle timer. Der vi være mulighed for at besøge landbrugsmuseet, gå på galleri og købe både øl og vin og mad. Alt i alt er der lagt op til nogle hyggelige timer.

Det er muligt at blive sponsor for de cyklende på spinningcyklerne med 2.000,- kr. sponsorat. Hver sponsor får opsat sit banner i cykelområdet, firmanavne annonceres under løbet og bliver præsenteret i annoncer i lokale medier før løbet. Desuden deltager sponsorerne i lodtrækningen af et weekendophold. Og der er naturligvis også præmier til cyklisterne – fra kroophold til vin.

Der bliver etableret parkeringspladser til arrangementet. Ved forudbestilling koster en p-plads 80,- kr. – på dagen betales der kr. 120,- kr. Betaling sker på Mobilpay nr. 21 27 04. Nummerplade skal oplyses og kvittering for betaling gælder som indgangsbillet, som der også kan vindes præmier på. Tidspunktet for parkering er mellem kl. 10 og 17, og der vil være mulighed for at forlade Birkendegaard tidligere ved kørsel i retning af Jyderup.

-Vi glæder os rigtig meget til denne store cykelfest, som vi tror vil trække mange gæster til i nogle helt unikke omgivelser. Jeg kan kun opfordre til at tage festhumøret og flagene med, så Tour de France ryttere og arrangører for alvor får set, hvad Kalundborg kan, siger præsident i Rotary Kalundborg, Tommy Jensen.

Kontakt og information

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere information om arrangementet:
• Tommy Jensen, præsident Rotary Kalundborg, tlf. 40 20 33 02
• Frank Due, medlem af tourudvalget, tlf. 61 63 37 87
• Per Goosmann, pressekoordinator, tlf. 23 10 44 53 og e-mail goosmann@ka-net.dk

Om Rotary Kalundborg

Rotary Kalundborg arbejder som de øvrige Rotary klubber i Danmark og internationalt for fred og forståelse. I en verden fyldt med konflikter og udfordringer søger vi indsigt i de muligheder, vi har for at skabe tryghed og sund udvikling. Gennem vores medlemskaber og arrangementer støtter vi mennesker og formål, der lever op til vores formål. Rotarys Hjælpefond har netop ydet 250.000,- kr. til hjælp til ofrene for krigen i Ukraine.

Rotary Kalundborg har 42 medlemmer med vidt forskellige uddannelser og baggrunde. Det er den forskellighed, der skaber et godt samarbejde og en positiv udvikling.

Pressefoto