Hvidebæk Lokalråd og Kalundborg biblioteker inviterer til foredrag og fællesspisning tirsdag den 5. april kl. 18.00 i Ubby Bibliotek og Forsamlingshus. Kim Kok serverer dagens menu kl. 18.00, og kl. 19.00 går Johannes Nymark på scenen og fortæller om sit liv, og det at være en del af Danmarks nok mest kendte regnbuefamilie

Johannes Nymark er professionel skuespiller, der siden barnsben har været en stor del af den danske kulturscene. Han har tidligere været gift med danser Silas Holst med hvem han har datteren Maggie My og sønnen Bob Jones.

Han vil i sit foredrag fortælle om, hvordan det har været nødvendigt at bryde normer og negative forventninger, for at få de børn han altid har ønsket sig, men også for at få den mange facetterede karriere han har i dag. Han taler om de tanker og den fordybelse, det har krævet at nå dertil, hvor det ikke er så vigtigt, hvad andre tænker om ham, og han slår et slag for åbenhed og mangfoldighed og ønsket om, at vi skal behandle hinanden med respekt. Johannes taler fra et helt personligt sted, uden at pakke tingene ind i teorier og bedrevidenhed, og han ønsker at inspirere til mod og ambition hos både ældre og unge.

Johannes Nymark er en dansk skuespiller og sanger. Han har bl.a. spillet med i flere film og spillet med i flere musicals. I 2014 deltog han i Vild med dans og sluttede på en andenplads. Han var med i velgørenhedsgruppen Lighthouse X, der med sangen “Soldiers of Love” i 2016 vandt det danske melodigrandprix.

Vil man deltage købes billetter via www.kalundborgbib.dk under ”det sker” eller ved personlig henvendelse til et af Kalundborg kommunes biblioteker. Man kan vælge mellem billetter med eller uden fællesspisning, og som vanligt er der rabat til medlemmer af Hvidebæk Lokalråd eller Biblioteksklubben. Læs mere her: https://www.kalundborgbib.dk/arrangementer/biblioteksklubben/foredrag-og-faellesspisning-med-johannes-nymark-staa-ved-dig-selv-og

Pressefoto