Mød Lulu’s Venner når Eskebjerg Forsamlingshus byder velkommen til et brag af en fest fredag den 8. april kl. 20.00.

LuLu’s Venner består af passionerede musikere, der elsker at fylde en fest med lækre numre og sprøde toner. De har mange års erfaring med at fylde dansegulve og byder på mere end 700 numre, som vi fordeler på forskellige spillelister, der altid tilpasses aftenens publikum. De har spillet til et utal af byfester, firmafester, private fester, diskoteker, værtshuse og har blandt andet spillet fast på Sørup Herregaard, Fredensborg Slotskro, Sorø Storkro, Glostrup Parkhotel samt Ølgod på Bakken.

Lulu (eller Charlotte) er bandets forsanger. Hun er født ind i en musikalsk familie og startede sin musikalske karriere som 14-årig sammen med sin far Tonny (Tony´s) på Dragsholm Slot.
I starten af 80érne indsang hun coverversioner fra Dansk Melodi Grand i hendes morbror Svends (Tony´s) studie – Sun Studio på Dortheavej, derefter blev indspilningerne lagt på kassettebånd, og solgt på diverse tankstationer i DK. I 1988 deltog hun selv som solisten Lulu i Dansk Melodi Grand Prix med sangen “Jeg tror på Johnny B. Goode”, som blev skrevet af hendes anden morbror Knud (Tony´s) – og hun har sunget lige siden. Både som kor hos Richard Ragnvald og Flemming Anthony (Fast korsanger i AMC studiet Ringsted/Rene´Taagehøj) og som solist i forskellige bands. Lulu har også været i Nashville – USA, for at indspille numre i studiet hos John Stacy. Senest har hun medvirket i underholdningsprogrammet “Tip et Hit” på dk4 i 2018.

Ønsker man at deltage, kan billetter købes til en pris a 100 kr. via www.kalundborglif.dk eller via Brugsen i Eskebjerg.

Arrangementet er med støtte fra ”Liv I Forsamlingshusene”. Se flere arrangementer via www.kalundborglif.dk

Pressefoto