Artiklen er sponseret

Der kan være flere årsager til at nattesøvnen måske driller i ny og næ, der måske har så stor en betydning for din velfærd. Men er det en konsekvent hændelse af du ligger søvnløs og bare ikke kan falde til ro, så er det måske ved at være på tide at gøre noget, så du kan få den søvn du har brug for i din hverdag.

Utilstrækkelig seng

En af årsagerne til at du måske sover dårligt, kan være, at din seng simpelthen ikke passer til din krop og du derfor ikke ligger optimalt i den, så du kan slappe af. Og så er løsningen måske at anskaffe sig en ny seng, der er bedre tilpasset din krop. Med den erkendelse kan det være du måske tænker, at det er nemmere sagt en gjort, for hvordan finder du lige en seng, der passer til din krop. Og hvordan ved du overhovedet, om en given seng, vil gøre det. Men det er der heldigvis en relativ simpel løsning på, for flere virksomheder og sengeleverandører, kan hjælpe med at skræddersy din seng til dig. Det kan selvfølgelig forekomme i højere eller mindre grad, hvor du må beslutte dig hvor mange penge og hvor meget tid du vil bruge på projektet. Schramm er et tysk brand af senge, der i høj grad personlige din seng efter dine mål og forventninger til en seng, som du kan undersøge, hvis du leder efter en mere eksklusiv løsning.

Dårlige vaner

Noget andet der kan have betydning for ens søvn, er ens rutine op til sengetid. Ofte kan ens krop måske have svært ved at falde til ro, hvis der er alt for meget gang i den inden, at du skal sove. Ligeledes er nogle måske også sensitive over for skærmlys, koffein eller lignende, hvorfor de måske bør overveje at indrette deres aften og undgå sådanne forstyrrelser.

En af årsagerne til at du måske sover dårligt, kan være, at din seng simpelthen ikke passer til din krop. PR-foto