Friluftsrådet Nordvestsjælland holder sommermøde om friluftsliv, biodiversitet og urørt skov. Kom og blive klogere på, hvordan vi får en rig natur med plads til et mangfoldigt friluftsliv.

Er du vild med at komme ud i naturen og dyrke friluftsliv? Og vil du gerne vide mere om, hvad det kommer til at betyde for dig, at Naturstyrelsens arealer på Hov Vig og Nakke samt skovene Ulkerup, Annebjerg og Grønnehave skal udlægges til urørt skov? Så kom til sommermøde med Friluftsrådet Nordvestsjælland torsdag d. 17. august 2023 kl. 17-20.

Her kommer en repræsentant fra Naturstyrelsen og fortæller om planerne for de enkelte skove og hvad det betyder for friluftslivet. Skal der udsættes græssende dyr i indhegninger og hvordan bliver der taget hensyn til friluftslivet? Bliver stier og veje vedligeholdt og kommer der flere sheltere eller andre friluftsfaciliteter? Det er nogle af de spørgsmål, som du kan få svar på.

“Det er nogle helt særlige naturoplevelser man vil kunne få i de urørte skove og derfor bakker vi op om udviklingen af en mere vild natur. Men det er samtidig vigtigt for os, at naturen er åben og tilgængelig, og at vi får gode muligheder for friluftsliv i vores lokale natur, også den del der er urørt”, siger Holger Christensen, formand for Friluftsrådet Nordvestsjælland

Tid og sted
Sommermødet foregår torsdag den 17. august 2023 kl. 17.00 – 20.00 hos Naturstyrelsen (Barkladen og skovfogedstedet), Egebjergvej 172, 4500 Nykøbing Sj.

Af hensyn til forplejning skal du tilmelde dig til, Holger Christensen senest den 10. august på: christensenholger1@gmail.com.

Læs mere om sommermødet i programmet:

https://presscloud.com/file/80/808876388809304/Invitation_til_sommermde_2023.pdf

Foto: ABW