Der er mange fordele ved solfilm. Først og fremmest reduceres varmeindfald og blænding. Også UV-stråling blokeres. Derfor får flere og flere monteret solfilm i både biler og bygninger, og det er ofte solfilm, der stammer fra Høng, den hyggelige by på Sjællands vestkyst mellem Kalundborg og Slagelse.

Solbjerg Rudetoning i Høng er en lille, kvalitetsbevidst virksomhed, der har specialiseret sig i solfilm og beskyttelsesfolie til biler. De tilbyder mange forskellige slags solfilm, og de tilbyder også bilreklamer og skilte med alt fra logoer til slogans.

Indehaver Mike Andersen har altid interesseret sig meget for biler, og ikke mindst komforten i biler. Han er uddannet tømrer og har ydermere erfaring som vinduespudser, og det var med dén erfaring, han opdagede hvor stor en forskel solfilm kan gøre – på både biler og bygninger. I 2017 stiftede han Solbjerg Rudetoning, der i dag samarbejder med over 50 bilforhandlere. Mange der køber en ny bil, ønsker rudetoning med det samme.

Derudover har Solberg Rudetoning en lang række tilfredse private kunder.

”Solfilm kan både give bilen et stilrent og eksklusivt udseende, give lidt privatliv i bilen, og derudover giver rudetoning varme- og UV-afvisning samt skyggeeffekt, så der er bedre indeklima i bilen til gavn for bl.a. børn og dyr – og til de lange køreture på ferien,” oplyser Mike Andersen.

Du er altid velkommen til at kontakte Solbjerg Rudetoning for et uforpligtende tilbud. De løser alle opgaver inden for rudetoning, folieindpakning og reklamer.

Kontakt

Solbjerg Rudetoning
Solbjergvej 4
4270 Høng
42 90 91 00
solbjerg@rudetoning.com

Foto: Solbjerg Rudetoning