Zombier, skeletter i skabet, fordømmelser, fantasy eller realisme. Kom og hør forfatteren Nicole Boyle Rødtnes fortælle om disse genrer og tematikker.

Forfatter arrangement for børn og unge mellem 8-14 år.

”Jeg var 13 år, da jeg begyndte at skrive min første bog. Det var ikke noget, jeg tænkte så meget over. Jeg satte mig bare ned ved computeren og begyndte at sætte ord på en af de mange historier, der havde summet i mine tanker i årevis. Jeg fortalte ikke nogen, at jeg skrev. Det var en hemmelighed,” fortæller Nicole

Hun var en af dem, der havde mindst 10 fejl i diktat og tit også 20 eller 30 fejl. Men jo mere hun skrev, jo bedre blev hun også i skolen, og da hun startede i 9. klasse, var Nicole blandt de dygtige elever og havde også en færdig bog på computeren.

På Skriveskolen Hemingway fik Nicole Boyle Rødtnes de første ideer til successerien ”Skeletter i skabet”. Der skulle dog gå yderligere seks år, før hun debuterede med ”Dødsbørn”, den første bog i serien.

Da Rødtnes i 2008 blev optaget på Forfatterskolen for Børnelitteratur, valgte hun at fortsætte sine danskstudier, men på deltid. I 2010 færdiggjorde hun sin uddannelse fra Forfatterskolen for Børnelitteratur, og i 2012 blev hun cand.mag. i dansk med kommunikation som særligt fokusområde.

Nicole Boyle Rødtnes er en aktiv forfatter, der skriver hver dag. Det betyder, at hun hele tiden har bøger på vej og altid er i gang med at skrive endnu flere. I 2020 rundede Nicole 100 udgivelser for børn og unge. 

Genremæssigt har Nicole Boyle Rødtnes både beskæftiget sig med realisme og med fantasy.

Bogserier: ”Skeletter i skabet”, ”Elverskud”, ”Elverdans”, ”Medaljonen” tilhører fantasy genren. Hun skriver også dystopi og lækre ungdomsbøger: ”Ildtyv”, ”Ildjagt”, ”Bitchen imellem os”, ”Hul i hovedet”, ”Genfærd”, ”Udstillet” mm. Hun skriver også børnebøger og letlæsningsbøger, som er super populære bland mange elever: ”Freakshow”, ”Superskurkeskolen”, ”Zombie-jæger”-serien”, ”Havets magi”- serien, ”Star girl” serien og meget mere.

Til foredraget vil Nicole gerne fortælle mere om hvordan Nicole er blevet forfatter, hvordan hun får inspiration til sine bøger og meget mere. Hun kommer med en masse bøger, og du kan også få en autograf.

Det sker lørdag d. 5. marts kl. 11-12 i Høng Hallen

Gratis arrangement, men kræver tilmelding på www.kalundborgbib.dk

Pressefoto