Artiklen er sponseret

Har du ansatte, du ønsker at gøre lidt gladere for at gå på arbejde? Trivsel på arbejdspladsen kan være med til at gøre, at færre ansatte vælger at drage videre mod andre virksomheder. Har du som mål at styrke arbejdsglæden i din virksomhed, så kan du gøre noget ved såvel det psykiske som det fysiske arbejdsmiljø. Hvad kan du konkret introducere på arbejdspladsen? Tja, fx ting til forplejning.

Forplejning i form af kølig mælk kan gøre meget

Som eksempel så kan du få mælk til kaffen og mælk til virksomheder – mælk leveret til døren fra et firma, der laver salg af forfriskninger til erhverv. Det kan virke som en mærkelig ting at give til dine ansatte, men noget så simpelt som at stille mælk til deres rådighed hver dag, de kan nyde godt af, når de vil gøre kaffen mindre bitter eller øge blodsukkeret, kan gøre meget for at øge arbejdsglæden.

Hav noget frugt liggende fremme

Apropos det at holde blodsukkeret højt kan det også være klogt at have frugt liggende, ansatte kan spise, når maven rumler. Frugtkurve og frugtkasser er firmafrugt – frugtmanden til din virksomhed kan du finde ved at klikke på linket. Firmafrugt kan du få leveret til døren i kasser eller kurve af vidt forskellige størrelse. Så du behøver ikke købe en afsindig mængde frugt, hvis du kun har få ansatte.

Ansatte kan godt drikke andet end kaffe

Nu er der også andet inden for forplejning, du kan byde dine ansatte på. Hvor der sikkert er mange på din arbejdsplads, der har brug for et skud koffein i løbet af dagen for at fungere optimalt, er det ikke nødvendigvis kaffe, de behøver få det fra. Hvorfor ikke fylde pauserummets køleskab op med sodavandsdåser, så folk kan slukke tørsten med en kold drik? Sådan noget kan også leveres til døren.

 

Firmafrugt kan du få leveret til døren i kasser eller kurve af vidt forskellige størrelse. Foto: ABW