Onsdag, i vinterferien, den 14. februar 2024 kl. 14:00-14:45 byder Årby Forsamlingshus velkommen til en mindeværdig og sjov eftermiddag med dans, sang og masser af grin sammen med Katrine Bille.

Når Katrine Bille optræder, inddrager hun altid børnene, danser selv med og børnene får lov til at fortælle om deres egne oplevelser med fx venner, kærester, dyr og drillerier. Med sig på scenen har Katrine Bille en super-guitarist, der udover at levere sublim musik, også involveres i sjov og ballade på scenen. Katrine Bille og guitarist sørger for en supermusikalsk, sjov og lærerig oplevelse for hele familien.

Efter koncerten vil der være mulighed for at få en autograf og et billede med Katrine Bille En koncert med Katrine Bille er den helt rigtige måde at kickstarte børne-festen på. Når Katrine Bille går på scenen, har børnene ofte været i gang med at danse og glæde sig længe inden, koncerten går i gang. Katrine Bille og guitarist er et ekstremt populært børne-band, som ofte trækker fulde huse til deres koncerter, hvor både børn og voksne får store oplevelser med hjem.

Katrine Bille synger og danser sig vej ind i børnenes hjerter med sjove sange, store smil og masser af gode historier fra hele verden. Lyder det som et arrangement du og familien skal til, så skal billetterne være i hus senest tirsdag den 13. februar 2024 kl. 23:59. Billetterne koster 60,- kr. og kan købes via følgende link: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/iemlrwrlxe.

Der vil være mulighed for at købe drikkevarer, kaffe og kage til arrangementet.

Arrangementet sker i samarbejde med Årby Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene. 

Pressefoto