Ulla Abdullas Cocobongoband præsenterer Sille Krokodille Show for børn og deres familier

Den anerkendte børnemusikgruppe, Ulla Abdullas CocobongoBand inviterer børn i alderen 3-10 år og deres familier til en uforglemmelig musikalsk oplevelse på Musisk Skole i Kalundborg.

Ulla Abdullas CocobongoBand er kendt for deres legende tilgang til musik, og deres repertoire spænder bredt over genrer som jazz, bossanova, calypso, hiphop og rock. Med deres erfarne musikalitet lover bandet en koncertoplevelse, der vil fænge både børn og voksne.

Til denne særlige familiekoncert kan publikum se frem til et farverigt univers befolket af elskede karakterer som Sille Krokodille, Solsorten Skralde, Loppen Bobbe, Indianerhøvdingen og hans skødesløse sønner, Lille Ørn & Lille Bjørn. Det bliver en musikalsk rejse, hvor børnene inviteres til at synge med på de fængende omkvæd og deltage i interaktiv underholdning. Publikum opfordres til at tage danseskoene på, hoppe i takt, klappe i hænderne og endda prøve kræfter med luftguitar.

Festen begynder!

Arrangementet finder sted søndag den 26. november 2023 kl. 14.00, og billetsalget er allerede i gang. Vi opfordrer alle til at deltage i denne festlige begivenhed og skabe uforglemmelige minder sammen med Ulla Abdullas CocobongoBand. Billetter købes via Kalundborg bibliotekers hjemmeside www.kalundborgbib.dk under ”det sker”.

Pressefoto