Koncert og fællesspisning i Buerup med SHUBIDUO

Kom til koncert med Shubidou, som spiller Shu-bi-duas hits fra 70’erne og 80’erne i Buerup forsamlingshus.

I Buerup forsamlingshus spilles der op til fest og dans torsdag d. 15. september. Her kan du komme til koncert med Bosse Hall Christensen, der var med til at danne Shu-bi-dua, og manden bag gruppens gakkede tekstunivers og spøg & skæmt covers på pladerne 1-8, den gyldne periode.  Carsten Rønnest synger og spiller guitar i ægte ”United Steaks gademusikantstyle.”  Sammen kalder de sig for Shubidou.

Fra starten af 70’erne til starten af 80’erne leverede Shu-bi-dua et unikt stillbillede af tiden, der i dag opleves med et sjovt og nostalgisk glimt i øjet. I et Danmark hvor solen stiger op over bilkirkegården, med storke på skorstenene og bier i grøftekantens blomster.

Shu-bi-duas allerstørste hits serveres direkte fra den “gyldne periode”. også dem med tryk på! En hjertelig musikfortælling med masser af sjov og det helt store grin.
Bosse & Carsten tager tråden op fra dengang Bosse var med i Shu-bi-dua … så spænd sikkerhedsselen.

Arrangementet begynder kl. 18.00 med fællesspisning og kl. 19.30 går Shubidou på scenen.
Billetter købes via www.kalundborglif.dk, og her kan man vælge mellem billetter med eller uden spisning. Frist til spisning er den 8/9.

Arrangementet er støttet af Projekt Liv I Forsamlingshusene.

Praktiske oplysninger:
Pris: 250 kr. Spisning og koncert, 100 kr. Koncert uden spisning.
Fællesspisning kl. 18.00 og koncerten starter kl. 19.30.
Koncertens varighed 60 min.
Baren er åben for salg af drikkevarer.

Tilmelding til fællesspisning skal ske senest mandag d. 8/9 2022 via https://place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM7499. Køb af billet på samme link.
Se mere på Buerups beboerforenings hjemmeside: www.buerupbeboerforening.dk.

Pressefoto