Kom og vær med, når Liv i Forsamlingshusene åbner dørene i Sæby Forsamlingshus til en fascinerende aften fyldt med saftige og stærkt fordrejede løgnehistorier.

Torsdag den 5. oktober 2023 kl. 18:00-21:30 hos Sæby Forsamlingshus, har du mulighed for at opleve Kaare Johannesen, når han byder velkommen til en sjov aften, hvor fortællelysten få magt.

Historien består som jo bekendt af historier – altså af fortællinger. Men nogle gange sejrer fortællelysten over sandheden, og hensynet til drama og spænding betyder, at forrygende eventyr træder i stedet for sandheden.

I aftenens foredrag får du lov til at komme nærmere på en række eksempler, hvor historiske fortællinger har været så spændende, så medrivende og så fascinerende… at du måske ikke var klarover det faktisk er løgn!

Du skal f.eks. hilse på en pølsesvingende Jernkansler, en kvinde der blev kronet til dronning flere år efter sin død, og en topløs, sabelsvingende fyrstinde! De eneste fællesnævnere for historierne er, at de er drøngode fortællinger… og at de altså desværre aldrig har fundet sted, eller i bedste fald er stærkt fordrejede! En munter aften, hvor du samtidig bliver en lille smule klogere på hvad der er sket (og altså særligt ikke er sket) i fortiden!

Historiker Kaare Johannesen, kendt fra “Historiequizzen” på DRK, disker op med saftige og stærkt fordrejede historier.

Køb billetterne via www.sfvenner.dk. Prisen pr. billet er 165,- kr. Dørene til forsamlingshuset åbnes kl. 17:30, kl. 18:00 går fællesspisningen i gang og her er det muligt at købe drikkevare til rimelige priser i baren. Kl. 19:30 går selve foredraget og løgnehistorierne i gang.

Pressefoto