Artiklen er sponseret

Der er rigtig mange hjem, der i dag ligner hinanden. Vi kigger mod de samme trends og tendenser og lader os inspirere af den måde, som andre indretter sig på. Særligt læner vi os op ad de smukke hjem, som vi ser i boligprogrammer på TV, via boligprofiler på de sociale medier og gennem fysiske magasiner.

Det betyder dog også, at flere kommer til at have samme udtryk i deres hjem, som naboen, og der kan blive behov for lidt ekstra personlighed for at skille sig ud.

Oplev et personligt touch med en tavle

Det er nemlig de personlige rammer, der giver os den tryghed, vi behøver i vores hjem. Det er dem, der sørger for, at vi føler os tilpasse, og derfor er vores atmosfære vigtig. Den skal få os til at føle os hjemme og korrekt placerede.

Derfor er det også vigtigt at finde de små ting, der giver vores indretning et personligt touch, og netop det finder mange gennem en tavle. Den kan placeres et centralt sted i hjemmet og dermed fortælle en historie om netop det hjem, man kommer ind i. Det er en fortælling om et liv, der leves og om en unik familie.

En ramme for sjæl og kærlighed

På en tavle kan placeres alt fra kalenderen og invitationer til søde beskeder og kunst fra børnene. Det er derfor et rum, der kan fyldes med sjæl og kærlighed, og det er stedet, hvor man holder overblik i en til tider kaotisk hverdag. Det er derfor den måske vigtigste huskeseddel for alle familiens medlemmer.

Og bedst af alt så kan du ganske let og hurtigt skifte ud i alt, hvad du hænger eller skriver på en tavle. Derfor kan du opleve forskellige udtryk og på den måde også skabe rammerne for de behov, der er i din familie.

 

På en tavle kan placeres alt fra kalenderen og invitationer til søde beskeder og kunst fra børnene. PR-foto