Artiklen er sponseret

Du har netop hentet dit barn fra børnehaven, og de våde, mudret gummistøvler er nu smidt i entréen hjemme i boligen. Med hastige skridt farer dit barn ind på børneværelset, og går i krig med legetøjet. Vupti – så ligger alt rodet på gulvet, men hvordan skal I rydde det op, når barnet er færdigt med at lege? I denne artikel kan du finde inspiration til, hvordan I kan opbevare alt legetøjet på en organiseret måde i børneværelset. Faktisk helt uden at skulle skille jer af med noget af legetøjet.

En seng med opbevaringsrum

En måde at løse problemet på er ved at anskaffe jer en børneseng, hvor der er plads til opbevaring. Det kunne fx være en seng, hvor der er plads fra gulv til sengebunden. Her vil du kunne købe smarte plastkasser – nogle endda med små hjul på – som kan trækkes ud. Alternativt findes der også børnesenge, hvor fx madrassen kan løftes op, og I vil smart kunne lægge ting ned under madrassen inden for sengerammen. Her bør det dog være praktiske ting, som sengetøj – da barnet ikke selv vil kunne løfte madrassen op. Nogle senge har også indbygget skuffer.

Opbevaringskasser til skabet og reolen

At have kasser til legetøj, er simpelthen en befrielse. For på den måde kan børneværelset se langt mere ryddeligt ud. I kan fx stille kasser til legetøj på reolen, i kommoden, i skabet m.m. Gør det lettilgængeligt for dit barn – og så er det også nemt at rydde op. De kan fås i massevis af forskellige farver og materialer. Måske dit barn har en yndlingsfarve? Du kan læse mere om kasser til legetøj her.

Massevis af gulvplads

Hvis børneværelset skal se nogenlunde overskueligt ud, er det vigtigt med massevis af gulvplads. På den måde er der også bedre plads til leg.

Held og lykke.

Foto: ABW